Hirdetés

Warhammer Odyssey - MMORPG-ként elevenedik meg mobilon a legendás világ

|

A Warhammer univerzum ikonikus fajai, kasztjai és helyszínei elevenednek majd meg a telefonunkon.

Hirdetés

Az kétségtelen, hogy a Warhammer univerzum ismét virágkorát éli; változatos műfajokban és platformokon vághattunk neki a legendás világnak, azonban eddig a telefonokat elkerülte ez a reneszánsz. A Virtual Realms és a Games Workshop bejelentette készülő játékát, a Warhammer Odyssey-t, ami iOS és Android rendszerekre jelenik majd meg, állításuk szerint hamarosan.

Hirdetés

Az ingyenes MMORPG-ben a játékosok olyan klasszikus kasztok közül választhatnak, mint a Slayer, az Archemage vagy a Witch Hunter mindemellett az univerzum klasszikus helyszíneit is (Darkwald Forest, The Wasteland) bejárhatják majd. Három faj és hat kaszt közül választhatunk, amelyek minden kombinációja más képességekhez enged hozzáférést.

Ha szeretnétek minél előbb kipróbálni, akkor ide kattintva előregisztrálhattok a játékra, aminek ugyan pontos megjelenéséről még nem tudunk semmit, a fejlesztők azonban azt ígérték, hogy hamarosan már kipróbálhatjuk.

Ti örültök, hogy mobilra is kapunk egy Warhammer játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)