Hirdetés

World of Tanks: Generals - tankcsata kártyákkal?

|

Új játékkal készül a Wargaming.net, amiben szintén tankokat irányítunk majd, csak inkább a Hearthstone rajongók indulnak csatatérre.

Hirdetés

A tavalyi World of Tanks: Blitz volt a Wargaming első próbálkozása arra, hogy meghódítsa a mobil játékosokat, és most itt a következő, a World of Tanks: Generals, ami az eredeti tervek ellenére nem egy böngészős stratégia lesz. Gyűjtögetős kártyajátékkal támadnak a srácok.

A Hearthstone ellenfelének szánt program is ingyenesen játszható lesz, és a cél ugyan az, mint bármelyik másik kártyajáték esetében: szerezd meg hát mind. Az első körben bekerülő 200 kártyalap között lesznek katonák és tankok melyek kombinációjából kell kialakítanunk egy ütős paklit. A harc egy 5x3-as mezőn zajlik majd, ahol ügyes pozicionálással kell kijátszanunk ellenfelünk védelmét.

Lehet majd gyakorolni gép által vezérelt ellenfelek ellen is, de az igazi játék akkor kezdődik majd, amikor a többi tábornokot akarjuk leverni. A World of Tanks: Generals PC-re, táblagépekre és telefonokra is megjelenik, és mivel a Wargaming fiókunkhoz kapcsolódik így minden eredményünket vihetjük magunkkal egyik eszközről a másikra.

A zárt bétateszt nemsokára kezdődik, itt lehet jelentkezni, ha már rendelkeztek Wargaming.net felhasználói fiókkal. Ha még nem, akkor ingyenesen regisztrálhattok egyet az oldalon, érdemes.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)