Hirdetés

World of Warcraft iPaden.

|

Steve Perry, az egykori Shiny Entertainment első embere nagy alakja a szakának.

Hirdetés

Mostanában egy Gaikai nevű cégben tevékenykedik, akik Online-szerű streaming gaming szolgáltatásra szakosodtak.

A Gaikai nem egyszerűen egy "közvetítő" technológia, mint az Onlive, hanem arra is képes, hogy bizonyos játékok teljes klienseit, programjait közvetítse a felhasználó gépére - ezeket a programokat a rendszer mindig tökéletesen patcheli, felügyeli, nem mennek tönkre, nem vesznek el stb...

Most Steve Perry bemutatta, hgoy a Gaikai rendszere működni fog iPaden is, így lehetőség lesz akár arra is, hogy a World of Warcraft iPaden is fusson.  Steve Perry azt nyilatkozta: "Nagyon érdekel minket mely játékok azok, amiket jól lehet streamingelni - minden játékstílust kipróbálunk majd minden létező eszközön, hogy pontos képet kapjunk a szerveroldali kalkuláció létjogosultságáról. A World of Warcraft ebben az esetben egy normál Wi-Fi kapcsolaton át volt játszható Gaikain keresztül - tehát egy távoli szerverre volt telepítve, onnan streamelték egy iPadra egy Wi-Fi hálózaton keresztül.Érdekes technológia, nem?

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)