Hirdetés

World of Warships: Legends és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Csatahajókkal harcolhatunk mobilon, vagy akár növények beazonosítására is vállalkozhatunk - erős hét áll mögöttünk.

Hirdetés

Játékkiadónak és -fejlesztőnek kellene lenni ahhoz, hogy tudjuk, miért jó, ha március utolsó heteire szorul sok-sok érdekes megjelenés: míg PC-re és konzolokra múlt hét pénteken érkezett meg a Dragon's Dogma 2, PS5-re a Rise of the Rōnin, Switchre meg a Princess Peach: Showtime, az elmúlt napokban mobilon számos, egyébként más platformokon már játszható és nagy rajongótábornak, elismerésnek örvendő játék debütált. Meg a Farming Simulator Kids, ami gyerekeket kíván oktatni a farmgazdálkodásról.

Minden fontosat megtaláltok az alábbi listán.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

World of Warships: Legends MMO (iOS, Android) - ingyenes

A Wargaming nem csak órisái tankcsatákkal szórakoztat minket mobilon, ugyanis már elérhető a tengeri harcokra összpontosító World of Warships konzolos változatának okostelefonos és táblagépes átirata. Az évek során több mint 400 csatahajó került bele, 10 nemzet színeiben szállhatunk vizekre és küzdhetünk meg más játékosokkal válogatott játékmódokban.

További mobiljáték megjelenések

AFK Journey (iOS, Android) - ingyenes

Bunny Haven (iOS, Android) - ingyenes

Farming Simulator Kids (iOS, Android) - 1490 Ft / 1590 Ft

Ghost Trick: Phantom Detective (iOS, Android) - 7090 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)