Hirdetés

WOW, már a zsebedben is elfér!

|

A World Of Warcraft szépen menetel a felé, hogy minden idők egyik legsikeresebb MMO játékává válljon.

Hirdetés

Sajnos a legtöbb játékos az asztali gépén tud csak kalandozni Azeroth világában, de legjobb esetben is egy laptop jelenthette eddig a legnagyobb szabadságot egy WOW függő játékosnak. Egy új UMPC-nek hála (Ultra Mobile Personal Computer) azonban minden eddiginél nagyobb szabadságot kapunk, hogy kedvenc játékunkkal bárhol játszhassunk, hisz a beépített modemnek hála wi-fi pontra sincs szükség a csatlakozáshoz, mindaddig az online világban maradhatunk, ameddig van térerőnk és bírjuk fizetni a manapság még igen borsosnak mondható mobil internet elérést. A lentebbi videón az OQO UMPC-n futás közben is láthatjátok a programot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)