Hirdetés

Wytchwood és még 7 új mobiljáték, amire rédemes figyelni

|

Egy egész jó, PC-re és konzolokra már megjelent játék látogatott el a héten mobilokra.

Hirdetés

A héten nem csak megjelenésekből, bejelentésekből is volt néhány: megtudtuk, hogy április 30-án jön mobilokra a Loop Hero, az Apple Arcade márciusban a Crayola Adventures, a Battle of Polytopia+, valamint a Bloons TD Battles 2+ játékokkal bővül, a heti kiemeltünket, a Wytchwoodot kiadó Whitethorn Games pedig március 28-án hozza el a deszkázós-horgászós Skate Fisht apró képernyőinkre. Idén egyébként megjelenik a Rainbow Six Mobile is, amint azt a Ubisoft belengette.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Wytchwood (iOS, Android) - 1990 Ft / 1699 Ft

Egy craftolós kalandjáték a Wytchwood, amiben egy mesék ihlette világot járhatunk be az erdő rejtélyes öreg boszorkányát irányítva. Feladatunk hozzávalókat gyűjtögetni, majd azokkal varázsolni, békává változtatni a mohó embereket, átkokat szórni, más, boszorkányos dolgokat csinálni. Jópofa, és az ára is barátságos.

További mobiljáték megjelenések

Apex Rumble (iOS) - ingyenes

Dominion (iOS, Android) - ingyenes

Galaxy Mix - Planet Watermelon (iOS) - 499 Ft

Oberty (iOS, Android) - 1490 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)