Hirdetés

XCOM 2 Collection és még 10 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Nem csak hogy sok újdonság jött a héten, de bőven akad köztük kiemelten érdekes is.

Hirdetés

Ismét egy izgalmasabb hetet tudhatunk magunk mögött a mobiljátékok világában, hiszen megérkezett az XCOM 2 Collection (AAA játéknak megfelelő árazással), jött pár jól bejáratott széria folytatása, és a további játékok között is van pár érdekesség. Legtöbben bizonyára az új konzolok és az őszi szezon utolsó nagy játékainak érkezésére vagytok ráállva, de biztosan tudtok időt szakítani pár apróságra is. Görgessetek tovább, aztán írjátok meg kommentben, ti mit ajánlnátok!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Iris and the Giant (iOS, Android) - 2290 Ft

Az Iris and the Giant a gyűjtögetős kártyajátékok alapjait vegyíti szerepjátékos és roguelike elemekkel. Egy fiatal lányt irányítunk, aki belső démonaival néz szembe, és csak úgy győzheti le őket, ha ügyesen állítjuk össze a harcok során használható paklinkat. A sztori is fontos szerephez jut, a játékmenet pedig könnyen tanulható mindenki számára.

Shadow Fight Arena (iOS, Android) - ingyenes

A Shadow Fight sorozat következő részében valós időben küzdhetünk meg más játékosokkal. Három harcosból álló csapatunkat úgy kell összeállítanunk, hogy könnyedén felülkerekedhessünk ellenfeleinken, és ebben az is segít, hogy karaktereinket fejleszthetjük. Jól mutat, izgalmas, adjatok neki egy esélyt.

Space Marshals 3 (iOS, Android) - 1490 Ft / 1999 Ft

A számos kiváló mobiljátékot szállító Pixelbite új résszel bővítette izometrikus nézetből lopakodós, lövöldözős sorozatát, melynek első epizódja jelent meg a héten. A környezetet kihasználva térhetünk ki a támadások elől, de számos eszköz is a rendelkezésünkre áll. Az első néhány pálya ingyen kipróbálható, csak utána kell fizetni érte.

TERA: Endless War (iOS, Android) - ingyenes

Kétmillió előrendelő volt kíváncsi a következő TERA játékra, ami a héten végre elstartolt. Egy hatszögekre osztott pályán irányíthatjuk a TERA hőseit, hogy megvédjük Arboreát az Argon inváziótól. Elfoglalhatunk városokat, különböző kasztok és képességek között válogathatunk, és guildbe szerveződhetünk.

XCOM 2 Collection (iOS) - 8990 Ft

Többször bebizonyosodott már, hogy az XCOM sorozat játékai tökéletesen játszhatók mobil platformokon, így Switch után iOS-re is megérkezett a teljes XCOM 2, DLC-vel és mindennel együtt. Mivel a látványtól eltekintve pontosan ugyanazt kapjuk, mint PC-n, most sem óvatoskodtak az árazással, de cserébe egy tényleg minőségi stratégiai játékkal üthetjük el az időt.

További mobiljáték megjelenések

Astrogon (iOS, Android) - ingyenes

Equestriad World Tour (iOS, Android) - ingyenes

Lamplight City (iOS) - 1790 Ft

Machinal Instinct (iOS, Android) - ingyenes

My Memory of Us (iOS) - 1790 Ft

Sine the Game (iOS) - 1090 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)