Hirdetés

Mit keres az Állítólag régi műsorvezetője egy zombis játékban?

|

A Z. Year One egy nem mindennapi kártyajáték lesz, de az egyik legkülönlegesebb vele kapcsolatban az, hogyan készülnek a játékban használt kártyalapok.

Hirdetés

A Downvard Viral csapata egy elég érdekes projekthez gyűjt némi tőkét a Kickstarteren: a Z. Year One egy olyan kártyajáték lesz, amiben a készítők szerint "a Magic: The Gathering találkozik a Walking Deaddel". A rogue-like kártyajátékkal kapcsolatban viszont az is igen érdekes, hogyan készülnek a lapok.

Ahelyett ugyanis, hogy valamilyen grafikát használtak volna, minden egyes lap egy fotó alapján készül, amiket cosplayerekkel és színészekkel készítenek el. A kártyák szereplői között rengeteg kiváló cosplayer mellett ott van például az Állítólag korábbi műsorvezetője, Grant Imahara, és Bill Bryan is, aki a Szellemirtók-filmben a nagy, pufi szellem jelmezében játszott.

Ezekből a fotókból, amiknek a nagy része zöld háttér előtt készült, nem kevés utómunka után a kártyák formátumához illő képek készülnek, illetve néhány példát is láthatunk arról is, hogyan fognak kinézni az elkészült lapok.

A készítők Facebook-oldalán egyébként még több képet találhattok a zombikról és túlélőkről, illetve egy rövidebb traileren már azt is láthatjuk, hogyan működik majd a kártyajáték, ami nem csak PC-re és mobilokra jön majd ki, hanem fizikai kártyajátékként is megvásárolható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)