Hirdetés

Zen Pinball: Esports Edition - valódi pénzért is flipperezhetsz

|

Ha van elég bátorságod hozzá, akkor gyakorolj pár órácskát, majd mehetnek a komoly tétre menő meccsek a Zen Studios legújabb hordozható flipperasztalain.

Hirdetés

Pár napja jelent meg a Zen Pinball: Esports Edition iOS-re, amiben akár valódi nyereményösszegeket is leakaszthatunk, minden csak azon múlik, mennyire vagy profi flipperes.

A Zen Studios flipperében nem csupán az eredménytáblák nagymestere lehetsz, hanem valódi pénzt is nyerhetsz, ha elég ügyes vagy. Ám a Skillz által rendezett esport események során nem csupán egyszerű meccsek, hanem komolyabb bajnokságok is zajlanak. Az egész az ügyességeden múlik, aki több pontszámot szed össze az adott asztalon, az zsebeli be a jutalmat. Természetesen ha semmit nem szeretnél feltenni, akkor sincs para, hiszen teljesen ingyen is játszható a játék, viszont aki komolyabb szintre akarja fejleszteni a tudását, az sem probléma, hiszen vannak nagyon részletes útmutatók az egyes asztalokhoz, ráadásul mindegyiken annyit gyakorolhatsz, amennyit szeretnél. Még ingyen flipperezésnek sem rossz ötlet ez a konstrukció.

A Zen Pinball: Esports Edition már elérhető iOS-es készülékekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)