Hirdetés

Nyolc ifjú gamer ingyen tanulhat programozni a nyáron

|

A HelloWorld nyári Minecraft programozó táborába nyolc tehetséges gyerkőc juthat el teljesen ingyen az ESET jóvoltából.

Hirdetés

Ahogy korábban egy magyar cégvezető is megerősítette, mindenkinek érdemes lehet programozást tanulnia, így az érdeklődő gyermekeknek is megéri minél előbb ízelítőt adni ebből a világból. Erre vállalkozik a HelloWorld is, akiknek egyik legjobb programjára, a Minecraft táborba idén ingyen is eljuthat néhány gyerkőc.

Az ESET összesen nyolc diáknak biztosít helyet, négynek a napközis, debreceni táborban, négynek pedig a bentlakásos balatonlellei Minecraft táborban. Egy rajzpályázaton dől majd el, kik nyerik majd meg a helyeket, ami az ESET szakterületéhez kapcsolódóan a biztonságos internethez tartozik. A 10-14 éves nevezők feladata nem más lesz, mint hogy megszemélyesítsenek egy vírusirtót, amivel kapcsolatban biztosan születik majd jó néhány fantáziadús alkotás.

A pályaművek leadásának határideje június 15-e, a helloworld@pcworld.hu e-mail-címre elküldött alkotások mellé pedig mindenképp mellékeld (vagy ha egy, a korcsoportba eső ismerősnek ajánlod a pályázatot, az ő figyelmüket is hívd fel rá), miért szeretnél elmenni a táborba, illetve hogy a két esemény közül melyiken szeretnél részt venni! A pályaművekre a HelloWorld Facebook-oldalán lehet szavazni 15-étől, az eredményhirdetés pedig ugyanitt 20-án lesz! Az ESET hazai képviselete, a Sicontact által szervezett, a HelloWorld szervezői által lebonyolított versenyen csak 10-14 éves gyermekek vehetnek részt szüleik tudtával és beleegyezésével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)