Hirdetés

Budapesten is lesz Minecraft Tábor!

|

Szeretnél megtanulni programozni? Imádod a Minecraftot? Ha mindkét kérdésre igen a válaszod, akkor van számodra egy jó programunk a nyárra.

Hirdetés

A PCWorld még március végén hirdette meg a Balatonlellei HelloWorld tábort, ahol szakembereink a Minecraft játékon belül tanítják meg programozni a táborozókat. Akkora érdeklődés volt az esemény iránt, hogy a szervezők most rádupláznak.

A Minecraft tábor egy napközis verzióban is élvezhető lesz, ami Budapesten kerül megrendezésre. Ennek a célja szintén az, hogy a tizenéves gyerekekkel megismertessék a programozás alapjait.

Az egyhetes esemény végén a gyerekek akár saját játékukat is elkészíthetik majd a Minecrafton belül. A napközis tábor ára 26 900 forint, ami tartalmazza az ebédet, a foglalkozásokat és a felhasznált anyagok díját.

A Minecraft táborok időpontjai, részletei és további információk a minecraft.pcworld.hu oldalon érhetőek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)