Hirdetés

Egy csomó ingyenes dokumentumfilmmel segíti az otthoni tanulást a Netflix

|

Most pár nagyon érdekes ismeretterjesztő anyag nézhető szabadon a Netflix jóvoltából.

Hirdetés

A koronavírus-járvány következtében sok országban nem mehetnek be a diákok az iskolákba, így jelenleg leginkább az internet segítségével zajlik az oktatás. Ebben a nem éppen ideális helyzetben pedig kifejezetten jól jöhet, ha díjmentesen el lehet érni jó minőségű dokumentumfilmeket. A Netflix már eddig is engedélyezte, hogy az iskolákban díjmentesen lehessen vetíteni az általa készített ismeretterjesztő anyagok egy részét. Ám tekintettel arra, hogy most rengeteg tanuló otthonról foglalkozik a tananyaggal, a cég úgy döntött, hogy feltölt a YouTube-ra egy csomó címet a választékból.

Hirdetés

Az ingyenesen elérhető anyagok között szerepel például a Sir David Attenborough által narrált Our Planet széria, ami a természet egyedi és értékes csodáiba enged betekintést, de felkerült a különböző politikai, popkulturális vagy épp történelmi témákat boncolgató Explained több epizódja is. A teljes lejátszási listát itt nézhetitek meg, tegyetek egy próbát, nagyon minőségi dokumentumfilmeket láthattok most így ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)