Hirdetés

A legolvasottabb hírek a PlayIT alatt - mi történt a hétvégén?

|

Mivel szinte a teljes GameStar csapat a PlayIT-en töltötte a napot, most egy lightosabb heti összefoglalóval jelentkezünk, de ez is legalább olyan izgi. Gif is van.

Hirdetés

A PlayIT ma este 7-kor ért véget, de én még épphogy csak hazaértem, a többiek meg valószínűleg úton vannak haza. Nézzétek, velünk ez történt a hétvégén:

Ez a nagyon egyszerű oka annak, hogy miért nincs most klasszikus értelemben vett heti összefoglaló, de van heti összefoglaló light, avagy hétvégi összefoglaló, amiben összegyűjtöttük nektek a hétvége öt legolvasottabb hírét (a hétvégébe most a pénteket is belevesszük, mert megtehetjük), amolyan érdekességképp, meg persze azért, hogy ha azon kevesek közé tartoztok, akik még nem olvasták el őket, pótoljátok a lemaradást. Íme hát a toplista: 

1. Itt az év legdurvább Xbox One-os átverése


2. Star Wars VII The Force Awakens Trailer - ez már a hivatalos! 


3. Azt nem hiszitek el, hogy mivel hackelik az orosz metrót...


4. Far Cry 4 - ez volna a másik alternatív befejezés?

 

5. Star Wars: The Force Awakens trailer - így reagált az internet
 

Szóval ez történt a hétvégén, ami lázba hozta az internetet, és elsősorban titeket, GSO olvasókat. Jövő héten már tényleg egy hagyományos összefoglalóval jelentkezünk, feltétlenül nézzetek vissza, és bár már a PlayIT-en nem tudtok ennek eleget tenni, azért elmondjuk, amit muszáj megtennetek a hazáért: „Vegyetek GameStart!”

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)