Hirdetés

Csapj le most a szegedi PlayIT jegyedre!

|

Megnyitottak a jegypénztárak, érdemes mihamarabb bebiztosítani a helyet, Szegeden is vár a PlayIT!

Hirdetés

Lassan de biztosan közeledik az első 2016-os PlayIT, amit aztán még jó néhány rendezvény követ majd szoros egymásutánban. Mivel csak véges számú jegy áll rendelkezésre, érdemes sietni a vásárlással.

Nemrég bejelentettük, hogy a tavaszi PlayIT szezon nem három, hanem rögtön négy rendezvénnyel várja a magyar gamereket, így egy kicsit már a nyárba is belecsúszunk, de hát annyi baj legyen. Győr, Budapest és Debrecen után ismét Szegedre, a volt Baumax helyére látogat a Microsoft PlayIT Show, ahol a már megszokott programok mellett számos újdonság is vár rátok.

Az első három helyszínre már korábban is megvásárolhattátok a belépőt, mától azonban végre a szegedi jegyek is kaphatóak. Mint mindig, most is a www.playit.hu, www.tex.hu vagy awww.meexticket.hu oldalakon tudtok jegyeket vásárolni, de a szegedi 576 KByte és MediaMarkt polcain is megtalálhatóak a belépők.

A különböző jegytípusokkal kapcsolatos részletekért kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)