Hirdetés

PlayIT akciók - Far Cry 3, FIFA 13, Call of Duty: Black Ops 2 és rengeteg más

|

Érdemes lesz teherautóval és vastag pénztárcával érkezni a PlayIT-re - ezeket az akciókat nem szabad visszautasítani.

Hirdetés

Egy nap választ el minket Magyarország legnagyobb gamer rendezvénysorozatának idei első eseményétől, a tavaszi PlayIT-től, melyre minden gamernek kötelező ellátogatnia.

Nem csak a rengeteg kipróbálható játék, nem csak a csinos cosplay-es lányok (és fiúk) és a már-már megszámlálhatatlan verseny, illetve érdekes előadás miatt érdemes kivárni a sort a holnap reggel 9-kor kezdődő PlayIT-en. Bizonyára értesültetek arról, hogy a szervezők szeretnek mindenféle játékokat rendkívül kedvezményesen a látogatók rendelkezésére bocsátani. Ennek következtében olcsó Star Wars játékokNeed for Speed akcióStarCraft 2 leárazásBattlefield 3 Premium Edition árengedmény, Call of Duty, Counter-Strike, World of Warcraft, valamint Guild Wars 2, Diablo III és Assassin's Creed III kedvezmények várnak mindenkit, aki úgy dönt, megtakarított pénzét a szórakoztatás oltárán áldozná fel. Ha ezek közül valamilyen oknál fogva egyik sem csalogató számotokra, de izgatottan várjátok, hogy az általatok hőn áhított játék is jóárasításra kerüljön, a PlayIT-en a fentiek mellett a következő ajánlatokat is érdemes fontolóra venni.

Kezdjük például a tavalyi év egyik legjobb játékával, a Far Cry 3-mal, melynek példányai a PC-s és az Xbox 360-as játékosok között keresik gazdájukat:

Inkább a sportjátékok hívei vagytok? Mit szólnátok egy FIFA 13-hoz?

Lehet, hogy az Aliens: Colonial Marines nem lopta magát mélyen a szívünkbe, de ki ne akarna ilyen olcsón egy xenomorph szobrot, meg persze minden mást, amivel a gyűjtői kiadás kecsegtet? Na ugye.

Mindenkit megillet a becsület medálja, főleg azokat, akik a háború harcosai. Ha nem gondoljátok, hogy az előző mondatnak bármi értelme is volna, nem baj - a lényeg, hogy a Medal of Honor Warfighter Xbox 360-as és PlayStation 3-as kiadását is magatokhoz ölelhetitek hideg téli éjszakákon (vagy meleg tavasziakon).

Ríviai Geralt nagy kedvencünk, ő pedig szereti, ha bőrébe bújva ti is átélhetitek kalandos életének különböző mozzanatait. Annyira szereti, hogy majdhogynem ajándékként kínálja a The Witcher és The Witcher 2 játékok PC-s kiadását.

Ha Xbox 360-nal rendelkeztek, és esetleg Kinectetek is van, vagy csak hozzánk hasonló izgalommal várjátok a Call of Duty: Black Ops II új DLC-jét, ebből a nyolc játékból biztosan elnyeri valami a tetszéseteket:

Jó játékhoz idő kell, meg egy jó fülhallgató. Ha nincs, nem látunk más megoldást, muszáj a PlayIT-ről hazavinnetek egy Turtle Beach fülest. "De milyen áron???" merül fel a kérdés. Ilyenen:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)