Hirdetés

Fergeteges buli a PlayIT-en - még nem késő ideérni

|

Elképesztő a hangulat az idei PlayIT-en: mutatós cosplayesek mindenhol, GameStar tagok a színpadon és metál ezerrel. Megérkeztek az első képek a helyszínről!

Hirdetés

Ugye emlékeztek rá, hogy a minap azt mondtuk: ha kijöttök a PlayIT-re, garantáltan jól fogjátok magatokat érezni? Be is tartottuk az ígéretet, hiszen mérsékelten hosszú sorok, dübörgő metál, Retró stand, valamint lelkes szerkesztők várták a legnagyobb Gamestarosokat, persze ez még nem minden!

Ha siettek, még ti is kipróbálhatjátok a jövő egyik perifériáját, az Oculus Riftet, belevethetitek magatokat a Call of Duty: Ghosts (és a Battlefield 4) által képviselt hadviselésbe...

Vagy ha nincs kedvetek kutyát kergetni és több kilós felszerelésben bevetésre indulni, akkor lazításként ivós játékot is játszhattok HP szavait követve: ahányszor kiejti, hogy GameStar, annyiszor legurulhat egy fel... üdítő. Vigyázat! Hardcore szint!

Ha online főszerkesztőnk szavaitól nem dobtatok egy hátast, a GameStar standján található magazinoktól biztosan megjön majd a bulihangulat, hiszen akadnak olyan lapszámok is az alábbi kupacban, amelyekért sok gyűjtő járna örömtáncot. Ezeket bárki beszerezheti, érdemes hát jól körülnézni közöttük!

Ha mindezekkel nem sikerült elérni, hogy csatlakozzatok hozzánk a PlayIT-en, akkor már csak két ütőkártyánk maradt. Az első a metál, amiről ha azt hiszitek, hogy nagydarab, szakállas, morcos külsejű motorosok űzik, akkor nagyon is tévedtek, elég csak megpillantani az alábbi bizonyítékokat:

Nincs ez másként a színpadon sem, ahol bárki büntetlenül belecsaphat a lecsóba:

Végső mentsvárunk a meggyőzésre egy szemrevaló hölgy, akit a Mass Effect játékok ihlettek meg és valószínűleg Shepard kapitány is csak annyit fűzne hozzá: "This is my favourite girl on the Citadel"....

Várunk titeket, ne maradjatok le ezekről a csodákról, hiszen a hangulat biztosan magával ragad majd. Nem hiszitek? Kérdezzétek őt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)