Hirdetés

GameStar Évértékelő 2012: ahogy lady Kox látta

|

Csapatunk hölgy tagja nem az a visszahúzódó, csendes természet, legalábbis mi nem ilyennek ismertük meg. Mesél nektek a PlayIT utáni mulatságról és megpróbál lelőni egy GSTV-s poént, amit természetesen nem hagyunk.

Hirdetés

Legtöbbünk csak nemrég ismerte meg közelebbről Kox kartársnőt, aki szolid, természetes színben pompázó hajviseletéről és csendes, diszkrét viselkedéséről ismeretes. Mindez természetesen nem igaz, egy igazi bulihuligánról beszélünk, aki oly édesen képes elaludni a szerkesztőségi kanapén, hogy még a kérges szívű Hurka úr sem tud neki ellenállni. Hajrá Kox!

Nem is tudom, hol kéne elkezdenem, hiszen ez az év igazán izgalmas volt számomra. Vandának köszönhetően tavasszal elkezdtem írni a printbe, ami egy teljesen újfajta élmény volt az eddigi munkáimhoz képest. Kiszakadtam a sok programozó közül, és egy lépéssel közelebb kerültem a gamer közeghez. Megismertem egy rakat embert, és rengeteg új élménnyel gazdagodtam, ami jelentős része a GS crew-nak köszönhető.

- Mi volt a legnagyobb 2012-es csalódásod?

Sleeping Dogs. Dobáljátok csak a köveket nyugodtan, megértem. Lehet, hogy bennem van a hiba, de én rengeteget vártam ettől a játéktól, és cserébe nem kaptam semmit. Ja, de. Ronda grafikát, dinamikátlan játékmenetet és béna verekedéseket. Az első fél óra után (ami szinte csak videókból állt) ideges lettem, kikapcsoltam, és azóta sem nyúltam hozzá. Félre ne értsetek, nem állítom, hogy rossz, de nekem sajnos hatalmas csalódást okozott.

- Mi volt a legjobb 2012-es élményed?

Az egyik az, amikor Mocsy felhívott, hogy mit csinálok szerdán, mert ha ráérek ki kéne menni Londonba Assassin’s Creed-et tesztelni. Mint egy idióta, ugrálni kezdtem az utcán és félig bőgve sikítottam a barátnőmnek, de persze azt percekig nem bírtam kinyögni, hogy minek örülök ennyire. A másik pedig a PlayIt utáni sörözés, ami történetesen születésem napjára esett, és annak ellenére, hogy szinte vadidegenekkel töltöttem, életem egyik legjobb estéje volt.

- Mi volt a legrosszabb (legkellemetlenebb) GSO-s élményed?

Olyan még nem volt, viszont cserébe volt egy karácsonyi buli, és valószínűleg mindenki, aki ott volt jobban emlékszik rá (és arra, hogy mit alkottam), mint én.

- Mi volt a legjobb GSO-s élményed?

A legjobb, vagy inkább legszórakoztatóbb élményem a GSTV-hez kötődik, egész konkrétan egy karácsony előtti felvételhez, ahol összesen annyit kellett tennünk, hogy ...censored..., miközben ...censored... Vagy ...censored..., miközben ...censored... (RG talán inkább ezt mondaná). A lényeg, hogy jó volt, és ha minden jól megy, majd ti is meglátjátok mennyire.  [Elnézéseteket kérjük a cenzúráért, de lady Kox egy olyan projektről beszél, aminek a poénját nem szeretnénk idő előtt ellőni. Reményeink szerint januárban találkoztok a felvétellel a GSO-n és megértitek, hogy miért olyan fontos most a titoktartás. De higgyétek el, játéktörténelmi jelentőségű tudományos kutatásról beszélünk, melybe beleadtunk apait és anyait. ]

- Melyik szerinted az év legrosszabb játéka?

A cikkek miatt elég sok olyan játékkal is játszanom kellett, amikhez magamtól hozzá sem nyúltam volna. Akadt köztük csomó jó is, amiknek nagyon örülök, de volt egy, amit sosem bocsátok meg annak, aki rám osztotta. Mondjuk abból a szempontból jó, hogy így történt, hogy most nem csak nagy általánosságokat kell írnom ehhez a témához, hanem konkrétan nevén tudom nevezni azt a borzadalmat, ami hosszú perceket vett el az életemből. Ez pedig nem más, mint a Madagascar 3.

- Melyik az év legjobb játéka?

Igazi Assassin’s Creed fanként illene ezt a címet említenem, de bármennyire is fáj, sajnos nem is egy, hanem kapásból két trónbitorlót is meg tudok nevezni. Corvo karaktere és a patkányokkal teli Dunwall nyomasztó, darkos hangulata annyira megfogott, hogy egy időre el is feledtette velem az AC franchise iránti rajongásomat. A Dishonored után pedig – ha már az osonós játékoknál tartunk – a Hitman: Absolution volt a másik kedvencem.

- Ha van, akkor ki/kik a kedvenc kommentelői(d) a GSO-n?

Hatalmas szívemből mindenki egyforma adag szeretetet kap, bármit és bárhonnan is írjon! (Igen, igen, igazából nem írok a GSO-ra, és nem is olvasom, my bad... )

- Mit vársz 2013-tól?

Az ideihez hasonlóan jó évet, minden szempontból. Játékok terén van egy csomó cím, amit nagyon várok, mint például az Amnesia: A Machine for Pigs, Watch Dogs, új AC, Saints Row 4 stb… (csak aztán nehogy úgy járjak velük, mint a Sleeping Dogs-zal). Ezen kívül nyilván kevesebb chips, több mozgás, fejlődő gazdaság, világbéke. Boldog új évet!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)