Hirdetés

GameStar Hype 2012.11.26-27. - A PlayIT jegyében

|

Figyelmünk középpontjában ezúttal a lehengerlő akciókat felvonultató PlayIT rendezvény állt, ott voltunk a helyszínen, megmutatjuk!

Hirdetés

Dupla Hype adaggal szolgálhatunk nektek, méghozzá a hétvégén lezajlott harmadik PlayIT rendezvény miatt, amely a szerkesztőség szinte összes idejét és erejét felemésztette, de semmiért sem cserélnénk el az élményt. Számtalan remek pillanatot sikerült rögzítenünk az otthon maradt érdeklődők számára. Akadnak itt versenyek, játékrajongók, de leginkább a cosplayer hölgyekre vagyunk büszkék, akik szokásukhoz híven ismét emelték az összejövetel színvonalát.

Szinte a heti összes GameStar Hype adása a PlayIT téma körül forog majd, tartsatok hát velünk a rendezvényről készült első videónk bemutatása során, EndreMan senkit sem kímél, ezt megígérhetjük! Aki pedig a legközelebb Boba Fett ruhában Gangnam Style táncot mer lejteni aDaM előtt, azt ő maga önti le savval. Nem vicc!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)