Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a PlayIT-en

|

Élő műsorral, cikkírással, játékkal, vagy pihenéssel, de mindenki a vasárnapi PlayIT-re készül. Igaz, közben elvesztettünk pár gyenge szervezetű gyalogot, de áldozatuk nem volt hiábavaló.

Hirdetés

BZ - A szombatom azzal telik majd, hogy pattogósan káromkodom, amiért ezer éves grafkártyám csak pantomimes szaggatás mellett hajlandó foglalkozni az Assassin's Creed negyedik részével. Sebaj, legalább rá tudok pihenni a vasárnapi PlayIT-re, ahol minden bizonnyal klónozáson esem át, ugyanis négy helyszínen lesz jelenésem (Kvíz lelátó, CoD Ghosts színpad, Nagyszínpad és GS színpad). Csak arra kérnék mindenkit, ha futni láttok, csak egyvalamit adjatok: utat.

HP - Ezen a hétvégén nincs idő játékra, játszanak elegen élő adásban most helyettem is szombaton, mivel két maratoni livestream is fut. Vasárnap a GS színpadon a helyem, tolom a metált, keményítem az életérzést. Csak veszek sálat, nehogy megfázzak.

Paca - Egy párbeszéd formájában osztanám meg veletek, hogy kezdődött a hétvégém:

- Szia, Paca!

- Ó, szia Steam, láttam tök jók az új megjelenéseid.

- Igen, valóban jó játékok jelentek meg, Mac-re is van ám valami csak neked, de tudod minek jött el az ideje?

- A kalandozásnak?

- Nem, Paca, nem a kalandozásnak. Nos, részben. Ha tetszik, akkor így fogalmazok. Elkalandozhatsz velem egy mágikus országba, ahol minden csupa-csupa leárazás. Bizony. Nézd, itt egy Counter-Strike: GO 2,49 euróért, ettél már ma valamit?

- Igen, szerencsére ettem, köszönöm kérdésed. Mire szeretnél kilyukadni, kedves Steam?

- Áh, semmi, semmi, nem akarlak rábeszélni semmire, de ha már jóllaktál, miért ne költenél egy kis pénzt másra? Nem drogokra, nem alkoholra, valami másra? Mondjuk játékra, esetleg?

- Hmm. Mondasz valamit. Na jó, csak ezt az egyet.

- Remek választás, ajánlhatok még valamit?

- Nem, nem, köszi, mára ez az egy elég lesz, majd később beszélünk még.

- Hát, rendben, gyere vissza később!

Szóval igen, vettem egy CS:GO-t, és még csak bele sem mélyültem a leárazásokba. De amire sokkal jobban készülök, az a Bandák háborúja a PlayIT-en, hangolom a mikrofonokat, húrozom a gitárokat, tekergetem a kulcsokat a dobokon. Ha valaki úgy dönt, hogy showelemként szétveri a gitárt, lesz mivel pótolni, de azért készüljön fel arra, hogy megmutatunk neki egy másik varázslatos helyet a színpad mögött, ahol mindenféle varázslatos emberek fogják varázslatos eszközökkel átvarázsolni a kinézetét. Nem lesz egy reality show.

Daev - Mivel a vasárnapot a PlayIT színpadjain töltöm, ezért a szombat az egyetlen lehetőség a játékra. Szerencsére egy 12 órás stream keretében 3-4 órát játszhatok majd, úgyhogy ez a hétvége sem marad ki.

Szada - Vasárnap igyekszem kipróbálni az egyik új Steames szerzeményemet, a Trine-t, mert érthetetlen okokból az még kimaradt az életemből. Na majd most! Csak ne lenne ez a fránya PlayIT meg a folyamatosan özönlő hírek...

Sophiaso - A PlayIT-en ismét beöltözve fogok cirkálni a standok között, hol ezt, hol azt csinálva. A Fotófalnál majd' egész nap meg lehet majd találni, Poison Ivy jelmezben :)

Gyu - A Szombat a pihenésés (Star Trek Online, Hero of the Obelisk beta, SimCity, TV-bámulás, ebéd utáni édes szundikálás), de vasárnap irány a PlayIT, ahol bár a színpadok megúsznak engem, de a GS stand nem :) Ott találkozunk!

Chavalier - Jelen pillanatban azt a torok- és hangszálgyulladással járó betegséget próbálom elkerülni, ami már itthon is megjelent, hogy aztán a PlayIT-en egy rakás GameStar magazinnal bástyázhassam körbe magam Wolfi és Epres társaságában. Játék nem valószínű, hogy lesz, de ha mégis, akkor egy kis Assassin's Creed IV: Black Flag, mert már most elegem van a télből, holott még el sem kezdődött igazán.

mazur - Tegnap kicsit belekukkantottam a Van Helsingbe, hogy tényleg olyan jó-e (tényleg olyan jó), de ma már inkább csak rápihenek a holnapra, mert PlayIT, mert GameStar szinpad, és mert METÁL!

Mocsy - A Reaper of Souls van terítéken, de csak módjával, mert holnap PlayIT és nem árt ha kipihenem magam a nagy eseményre. Ott találkozunk.

Nightwolf - Semmi móka, csak meló! Készülünk a PlayIT-re ezerrel. Hajnalig forgatunk, csinosítgatjuk magunkat, élére vasalgatjuk a nadrágjainkat...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)