Hirdetés

Ha te vagy a legokosabb, ingyen lesz a PlayIT

|

Szeretted a PlayIT-en a Kvíz színpadot? Szeretsz értékes ajándékokat nyerni? Azt gondolod, hogy mindent tudsz a játékokról? Most bizonyíthatsz.

Hirdetés

Mindannyian szeretünk játszani, de a vajon mennyit tudunk a játékokról? A PlayIT Show szervezői most egy új online játékot indítottak el, amelynek segítségével a legelhivatottabb gamerek mérhetik össze a tudásukat, ráadásul értékes ajándékokat is nyerhetnek.

A PlayIT-en is népszerű kvíz színpad most már virtuálisan is üzemel, várnak téged az izzasztóan nehéz feladványok, versenyezhetsz a ranglista első helyéért, és ha tiéd a legmagasabb pontszám, akkor akár 2db Collector's Edition jegyet (valamint 2 db PlayIT Show bögrét és 2 db PlayIT nyakpántot) is szerezhetsz az április 26-i PlayIT rendezvényre, bezsebelhetsz egy Call of Duty: Ghosts játékot szabadon választott konzolra vagy PC-re, vagy egy Watch Dogs PlayIT póló büszke tulajdonosa is lehetsz.

A játékhoz semmi mást nem kell tenned, mint felmenni a playitkviz.hu oldalra, a jobb felső sarokban található kék "REGISZTRÁCIÓ" mezőre kattintva megadni pár adatot, és máris indulhat a játék. Kérdésenként minden esetben 30 másodperc áll rendelkezésre a válasz megadására, a kvízeket egy felhasználó egyszer játszhatja végig. További tudnivalókat ezen az oldalon találhatsz.

Április 26-án ismét rengetek versennyel és vetélkedővel vár a PlayIT Show, addig is mutasd meg, hogy te vagy a legnagyobb tudású játékos, így akár a belépő árát is megspórolhatod. Indulhat a játék? Kattints ide

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)