Hirdetés

Helyzetjelentés a PlayIT-ről

|

Még csak két órája tartja nyitva kapuit a PlayIT, de már most rengetegen látogattak ki ide.

Hirdetés

A Millenáris Park B épületében rengeteg szépet és jót láthat az, aki ma este 7-ig kilátogat ide. A legszebb dolgok persze a GameStar standjánál vannak.

Itt már most is nehéz közlekedni a nagy tömeg miatt, vannak itt családok, baráti társaságok, furán kinéző cosplayesek, egy srác hátán Yodával és persze rengeteg stand, ahol számos olyan játékot próbálhattok ki, amelyek még meg sem jelentek, vagy nagyon frissek. Több Xbox 360 is van, melyeken a Kinect Star Wars fut, az ifjú padawanokat pedig csinos hölgyek segítik, hogy megtalálják a helyes utat.

Nálunk, a GameStar standjánál vásárolhattok korábbi magazinokat rendkívül kedvezményes áron, nézhetitek a Street Fighter x Tekken versenyt, vagy kipróbálhatjátok a World of Warcraft legújabb kiegészítőjét, a Mists of Pandariát. Beszélgethettek Eprespuszedlee-vel, Chavával, Csempivel, EndreMannal, Gyuval, HunterGS-sel, HP-val, Mazurral, Mayerrel, Mocsyval, Nightwolffal, RG-vel és persze velem, Pacával is. Továbbra is szeretettel várunk mindenkit, keressetek bátran, nézelődjetek, mert az segíti a fejlődést, és jobban fogtok tőle fütyülni. További képeket találhattok a galériánkban, ami folyamatosan frissül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)