Hirdetés

Injustice: Gods Among Us verseny a PlayIT-en Wonder Womannel

|

Amennyiben érzel elég tehetséget magadban, hogy valamely szuperhős virtuális másának bőrébe bújva küzdj meg a gonosszal (vagy fordítva), ráadásul az értékes nyeremények is csábítanak, mindenképp vegyél részt a GameStar standjánál zajló Injustice: Gods Among Us versenyen!

Hirdetés

A Netherrealm legújabb nagy dobásának példányai csak április 19-én kerülnek a boltok polcaira, de sok más játékkal egyetemben az Injustice: Gods Among Us is kipróbálható lesz a holnapi PlayIT-en. Ha elég ügyesek vagytok, a hétvégén már otthon is megpróbálhattok többek között Batman, Superman vagy Flash bőrébe bújva igazságot tenni, de ha a sötét oldal jobban csábít, Joker, Bane vagy Harley Quinn szerepében is megküzdhettek elveitekért.

Ha holnap ellátogattok a GameStar standjához, ne felejtsétek el megszólítani a felettébb csinos Wonder Womant, akinél jelentkezhettek az Injustice: Gods Among Us versenyre, melyre a következő szabályok érvényesek:

- Egyenes kieséses mérkőzések lesznek
- A meccsek PlayStation 3-on zajlanak
- A maximális létszám 16 fő, de ha az érdeklődés megkívánja, 2 versenyt is indítunk!
- A továbbjutáshoz két győzelem szükséges
- Nincsenek módosítások, mindenki az alap beállításokon játszhat
- A pálya véletlenszerűen kerül kiválasztásra
- Nevezésre csak egyedileg van lehetőség
- Saját kontroller használható
- Nevezni 10 és 11 óra között lehet a Fight Club pultnál, a GameStar standjához már-már ijesztően közel

A két legjobban teljesítő játékos nyereménye az Injustice: Gods Among Us egy-egy példánya!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)