Hirdetés

Microsoft PlayIT Show Győr - minden, amit a holnapi buliról tudni érdemes

|

Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a holnapi Microsoft PlayIT Show-val kapcsolatban. Még nem késő betervezni egy győri kirándulást a hétvégére.

Hirdetés

Holnap reggel kezdődik a PlayIT tavaszi szezonja, amely igazából belelóg majd a nyárba is, hiszen idén nem három, hanem rögtön négy helyszínnel támadunk. A sort Győr nyitja március 19-én, de Debrecenbe, Szegedre és természetesen Budapestre is ellátogatunk majd.

Kezdjük is rögtön a legfontosabbal. A normál jeggyel rendelkezők 10:00-tól, a prémium jegyesek viszont már 9:00-kor beléphetnek a helyszínre, amely ezúttal is az ETO Park lesz (9027 Győr, Nagysándor József utca 31). Ha kocsival jöttök, akkor könnyű dolgotok van, ha pedig a tömegközlekedést választjátok, akkor itt megtalálható minden szükséges infó.

És hogy milyen programok várnak rátok a helyszínen? Lesz cosplay verseny (amire akár a helyszínen is lehet nevezni, így érdemes jelmezben érkezni), de összemérhetitek tudásotokat Hearthstone-ban, CS:GO-ban és LoL-ban vagy Halo 5-ben is. Persze ha nem akartok versenyezni, akkor is rengeteg játék vár rátok, amelyeket PC-n és konzolon egyaránt kipróbálhattok. A játékok teljes listája erre található.

Nem a FIFA 16 lesz az egyetlen, ahol szaladgálhattok, hiszen kint lesz a Mozdulj Gamer is, akik nemcsak kosarazással készülnek, hanem többek közt egy pöpec LaserTag pályát is felállítanak majd, hogy ne csak a virtuális világban lövöldözhessetek egymásra. Ha komolyabb fegyverekre vagytok kíváncsaiak, akkor a Magyar Honvédség standját nektek találták ki.

Színpadokban sem lesz hiány. A Microsoft PlayIT Show központi helyszíne ezúttal is a GameStar színpad lesz (standdal is készülünk, oda is érdemes ellátogatni), de egy méretes League of Legends és egy Halo színpad is várja a látogatókat. Ha nézelődés helyett inkább vezetnétek valamit, akkor érdemes felkeresni az SBR szimulátorait, vagy kipróbálni magatokat a BB-8 tesztvezetésen.

Ha beszereznétek a legmenőbb PlayIT-es relikviákat, akkor a PlayIT Shopot érdemes felkeresni, akciós játékokért pedig az 576 KByte standjánál kell körülnézni. Az elmúlt időszak legjobb játékaira akár féláron is lecsaphattok, a teljes listát itt tudjátok megnézni.

Nincs PlayIT a hazai YouTube legnépszerűbb videósai nélkül, és ez most sem lesz másként, hiszen többek közt BTurbo, Goodlike, Isti, Nosika, Sirius, a KD Csapat, Paplovag, Diesel és Unfield is ott lesznek, a GameStar színpadon pedig kérdezhettek tőlük, sőt, akár játszhattok is ellenük.

Akkor sem kell csüggedni, ha még nincs meg a jegyetek, a belépőt ugyanis a helyszínen is megvásárolhatjátok. Találkozzunk szombaton az ETO Parkban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)