Hirdetés

Új helyszínen, új programokkal vár a nyári MineShow

|

Az augusztusban megrendezésre kerülő budapesti MineShow szervezői több mint ötezer négyzetmétert töltenek meg a Minecraft világához kapcsolódó izgalmas programokkal!

Hirdetés

Az idei nyár nem csak azért izgalmas a Minecraft rajongóinak, mert érkezik a Story Mode második évada, hanem azért is, mert új helyszínen ismét egy nagyszabású MineShow várja őket. Augusztus 5-én és 6-án a BOK Sportcsarnokban (a volt Syma csarnokról van szó) több mint ötezer négyzetméteren kel életre a Minecraft!

Ez többek között azt is jelenti, hogy még több, a Minecrafttal foglalkozó videóst hívtak meg a szervezők. Így BeniiPowa mellett sok más kedvencükkel találkozhatnak a Mojang játékának rajongói, sőt, mindegyikük ajándéktárgyait is hazavihetik a Videósbolt és az MCShop jóvoltából. Emellett persze számos különböző program várja a helyszínre látogatókat, a színpadon például kvízekben, PvP versenyben, a többi helyszínen pedig rengeteg más Minecraft-témájú ügyességi játékban vehetnek részt.

Természetesen a MineShow helyszínén is rengeteg gépen játszhatnak a Minecrafttal, többek között a frissen megjelenő Switch-változat is kipróbálható lesz. Aki már most lecsap a belépőjére, olcsóbban szerezheti meg, a normál "Vas" belépő mellett pedig a 3000 BányászÉrmét is tartalmazó "Arany", illetve a korlátozott számban kapható "Gyémánt" jegyeket is választhatja. Ez utóbbi 10 000 BányászÉrme és egy MineShow ajándékcsomag mellett az üdítőkkel és harapnivalókkal felfrissülést nyújtó Gyémánt Zónához is hozzáférést biztosít.

MineShow Budapest 2017. nyár

Időpont: 2017. augusztus 5.-6., 10:00-19:00 (szombat); 10:00-18:00 (vasárnap)
Helyszín: Budapest, BOK csarnok, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!
Facebook oldal: A MineShow hivatalos Facebook oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)