Hirdetés

Gondoltad volna, hogy a sportolás visz majd be ingyen a PlayIT-re?

|

Youtuberekkel sportolhatsz és egy profi autóversenyző ellen vetheted be magadat a Chio Mozdulj Gamer szimulátorversenyében a budapesti Xbox One PlayIT Show-n. És ha gyors vagy, mindezt ingyen teheted meg.

Hirdetés

Minden gamer naptárába piros betűs ünnepként szerepel a budapesti Xbox One PlayIT Show, ami ismételten két napon át, november 18-án és 19-én vár benneteket a Hungexpo területén. És most még ráteszünk egy lapáttal:

A Chio Mozdulj Gamer mozgalomnak hála most 200 regisztráló ingyenesen juthat be a vasárnapi PlayIT-re.

Bizony, a rendezvény második napjára most az első 200 ember, aki ide kattintva regisztrál a Chio Mozdulj Gamer sportprogramjaira, teljesen ingyenesen nyer bebocsájtást.

A Helloworld-Új Nemzedék színpadon az A csarnokban eleve kiemelt szerepet kap a Chio Mozdulj Gamer és a GameStar Extra Life rovatának szakértőgárdája, a megszokott magas színvonalú előadásokra és beszélgetésekre számíthattok, szó lesz a tudatos internethasználatról, az online zaklatás problémájáról, a videojátékok oktatással való összekapcsolásáról, és az IT szektor temérdek munkalehetőségéről is. Az előadások mellett azonban természetesen a megszokott Mozdulj Gamer programok sem maradhatnak el, ha már ilyen jól összejöttünk, akkor ugye egy kis mozgás sem árthat meg a fejlődő szervezetnek. Tényleg, a miénk vajon fejlődik még?  

Chio Mozdulj Gamer Arénában gondoskodhattok arról, hogy a játék mellett a hétvégi mozgásadagotok is meglegyen. Reflexfal, csocsó- és pingpongbajnokság, kosárlabda, driftverseny és jéghoki is várja a vendégeket. Ráadásul ezeket kedvenc videósaitok társaságában próbálhatjátok ki, a KD csapat (mint nagykövetek) például már biztosan ott lesz a Chio Mozdulj Gamer Arénában a budapesti PlayIT Show-n. Figyeljétek a Mozdulj Gamer hivatalos Facebook eseményét, ahol hamarosan még több részletről lerántják a leplet. 

Azt viszont már most elárulhatjuk, hogy Keszthelyi Vivien autóversenyző is ellátogat a Chio Mozdulj Gamer Arénába. Vele szimulátorversenyben mérhetitek össze ügyességeteket, most ki fog derülni, hogy mire vagytok képesek egy igazi profival szemben. A verseny során az SBR Racing szimulátoraiba ülhettek be.

200 regisztráló számára ingyenes belépést biztosít a vasárnapi PlayIT Show-ra a Chio Mozdulj Gamer. Ide kattintva tudtok regisztrálni. 

Chio Mozdulj Gamer a PlayIT-en

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Regisztráció: Itt tudsz regisztrálni! (a vasránapi PlayIT-re)
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)