Hirdetés

Olcsó PC játékok - kihagyhatatlan akciók a neten

|

Összeszedtük nektek a Zinternet legjobb akcióit. Százalékjelekké változott pupillákkal tessék tétován tova tevegelni* az oázis felé.

Hirdetés

*Romhányi Szamárfülénél még a következő akciók sem lehetnek jobbak. De azért próbálkozzunk, hátha találtok valami olyan akciót, amitől egy kicsit enyhül a másnap.

Vannak most is bőven olcsóbban elérhető PC-s játékok, úgyhogy vágjuk is inkább bele, hogy több időtök maradjon a hétvégén játékra.

 

A gog.com belehúzott a hétvégén, az Outcast bejelentés farvizén leárazták a klasszikust, illetve az Atari és Kalypso játékok is 60%-os akcióban érhetőek el egész hétvégén. Ezek között több Rollercoaster Tycoon cím, az Omerta: City of Gangsters és az Alone in the Dark is szerepel, úgyhogy mindenképpen érdemel egy kattintást. A Risen 2: Dark Waters Gold Edition is most csak 12 dolcsi.

A greenmangamingnél is zajlik az élet, a végtelenül beteg verekedős káosz, a Skull Girls most csak 4.07 font, a Q.U.B.E pedig csak 1.74. A Murdered: Soul Suspectet már most megvehetjük 22.49 fontért, de mivel még fogalmunk sincs a játék ajánlott fogyasztói áráról, ezért nem tudjuk, hogy ez mekkora fogás. 

A GetGames-en 25%-os akcióban előrendelhető a Watch Dogs, és 15 százalékkal olcsóbb a LEGO The Hobbit, de inkább a SEGA leárazásokra érdemes rápillantani. 

Aliens: Colonial Marines - $4.99

Sonic All-Stars Racing Transformed - $4.99

Typing of the Dead: Overkill - $6.79 

The Cave és a Binary Domain kollekció is akciós

Trials Fusion (előrendelés beta access) - $15.99 

Alien: Isolation (előrendelés)  - $39.99 

Kane And Lynch 2: Dog Days - $2.49 

A Steam ezen a hétvégén nem annyira erős, de azért belefuthatunk egy Daedelic Entertainment akcióba, illetve a szokásos cuccokat is megtaláljuk.

Divinity: Dragon Commander - $13.59 

Sanctum 2 - $1.49 

Daedalic Super Bundle (1952 Alcatraz + A New Beginning: Final Cut + Blackguards Deluxe Edition + Chaos on Deponia + Deponia + Goodbye Deponia + Journey of a Roach + Memoria + The Night of the Rabbit) - $49.99 

Chivalry: Complete Pack (Medieval Warfare + Deadliest Warrior) - $11.54 

Worms Revolution Gold Edition - $6.24 

Castlestorm Complete Edition - $5.09 

Velvet Assassin - $0.74

Gemini Wars - $4.49 

The Novelist - $7.49 

Euro Truck Simulator - $3.05 

A Humble Bundle-ön most két akció is pörög egymás mellett, a PC and Android 9 és a Pew Die Pie féle csoda.

A Surgeon Simulator 2013, a Guacamelee! Gold Edition és a QWOP (Android) ért annyit adsz, amennyit csak szeretnél, hat dollár felett jön mellé még a SpeedRunners (Early Access) és Garry's Mod is, illetve 10 dolcsi felett pedig  a Probably Archery. Tizenöt, vagy több dollárért miénk a State of Decay, de persze az egész jótékonyságra megy, úgyhogy annyit fizettek, amennyit csak szeretnétek. 

A Bundle Stars három csomaggal is támad.

4.88 dolláros csomag: Europa Universalis III Complete, Divine Wind, Heir to the Throne, Eastern - AD 1400 Spritepack, Western - AD 1400 Spritepack, Enlightenment Spritepack, Absolutism Spritepack, Medieval Spritepack, Music of the World, Reformation Spritepack, Revolution II Unit Pack, Revolution Spritepack. Mindegyik Steames.

3.99 dolláros csomagJagged Alliance Collection (2 játék + 6 DLC), Tank Operations - European Campaign, Tropico 3 Gold (Absolute Power DLC), Alien Spidy (2 DLC), Sine Mora, Sky Drift, Disciples III: Resurrection, Dollar Dash (3 DLC) és Dungeons Steam Special Edition (2 DLC). Szintén Steames.

2.99 dolláros csomagRune Classic, X-Blades, Hoard Complete Pack, Ion Assault, Knights & Merchants és Planets Under Attack, mind aktiválható Steamen.

Ezeket találtuk most nektek, de ha valamit kihagytunk volna, akkor azt a hozzászólások között jelezhetitek, mi pedig frissítjük a cikket, amint időnk engedi. Van ezek között olyan, ami nagyon tetszik?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)