Hirdetés

Hatalmas leárazások a PlayIT-en - az összes eddigi akciót itt találod

|

Vágysz egy játékra, de túl drágának találtad? Kellene egy új füles? Gyere el a PlayIT-re, minden gondod meg lesz oldva.

Hirdetés

Alig több mint két hét van Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye, a PlayIT őszi felvonásáig. Az elővételes jegyek egytől-egyig elkeltek, ha valaki nem akar kimaradni a fantasztikus élményből, már csak a helyzínen, a SYMA csarnokban tud majd belépőt váltani. Viszont még így is érdemes kilátogatni, ugyanis lepacsizhattok a GameStar szerkesztőivel (sőt, rengeteg érdekes meglepetéssel készülünk nektek a PlayIT-re), és igénybe vehetitek az alábbi, csak a rendezvény helyszínén és annak időtartama alatt érvényes akciókat is.

Legyél akár PC-s vagy Mac-es, Xbox 360-as vagy PlayStation 3-as játékos, biztosan találsz valamit az alábbi leárazások között.
 

További akciókért figyeljétek a PlayIT Facebook oldalát, ahol sorra kerülnek ki az akciók és érdekességek a rendezvényről. Akik Deluxe Edition vagy Collector's Edition jegyet vásároltak, november 15-17 között a PlayIT Shopban foglalhatják le maguknak azt a 3 vagy 5 játékot, amit biztosan szeretnének hazavinni. A lefoglalt játékokat egy külön standnál vehetik át. Ti mire készültök lecsapni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)