PlayIT 2016. tavasz - szombattól kaphatóak a jegyek

|

Már csak egyet kell aludni, és elérhetővé válnak a tavaszi PlayIT jegyek. Érdemes sietnetek, hiszen a prémium kategóriás belépők most is csak korlátozott darabszámban állnak rendelkezésre!

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Ahogy arról már nálunk is olvashattatok, megvannak a tavaszi PlayIT szezon helyszínei. Győr, Budapest és Debrecen lesz a sorrend, a rendezvényekre pedig a már jól megszokott módon három fajta egyet vásárolhattok. Lássuk, mit biztosítanak az egyes jegytípusok!

A normál elővételes belépőjeggyel érkezők délelőtt 10 órától léphetnek be a rendezvényre, a külön nekik fenntartott sorban. A PlayIT-en szabadon kipróbálhatjátok a kiállított játékokat és részt vehettek az összes programon, valamint lehetőségetek lesz kedvezményes áron vásárolni játékszoftvereket. Mindenki kap továbbá egy ajándék PlayIT plakátot is. A jegyek ára a Budapest PlayIT-re 2500 forint, Győr és Debrecen esetében pedig 1500 forint.

A Deluxe Edition jegyek vásárlóinak számára már a rendezvény nyitása előtt egy órával, azaz 9:00-kor elkezdődik külön sorban a beléptetés. Nekik is jár az ajándék plakát, de a budapesti PlayIT-en további meglepetéssel is készülnek a szervezők, hiszen minden prémium jeggyel érkező vendég kap egy szeletet a PlayIT 10. születésnapi tortájából. Bizony, hiába a PlayIT ünnepli a szülinapját, az ajándék mégis nektek jár! A Deluxe Edition jeggyel rendelkezők a már jól megszokott módon, a PlayIT Shopon keresztül foglalhatják le ajándék PlayIT pólójukat. Idén is új mintákkal bővül a kollekció. Ezeket hamarosan leleplezik, úgyhogy ne felejtsétek el követni a PlayIT hivatalos Facebook oldalát. A jegyet a korábbiakkal ellentétben nem kell semmilyen felületen regisztrálni. A prémium tartalmak a jegyen található kóddal érvényesíthetők. Ára a Budapesti rendezvényre 5900 forint, Győrre és Debrecenre pedig 3900 forint. 

A PlayIT jegyek királya újra a Collector's Edition belépő lesz. Ez a jegytípus mindent tartalmaz, amit a Deluxe Edition jegy, jár tehát az ajándék plakát, póló, korai bejutás és a jubileumi budapesti PlayIT esetében a finom tortaszelet. Mindezeken felül azok akik a Collector's Edition jegy mellett teszik le a voksukat, egy ajándékcsomagot is kapnak, melynek tartalma a helyszínen kerül majd leleplezésre. Ingyenes lesz számukra a ruhatár használata és a PlayIT teljes időtartama alatt díjmentesen fogyaszthatnak bármennyi ételt és italt a Collector's zónában. Lesz pizza, hot dog, sokféle finomság, üdítők és a 18 éven felüli látogatók számára sör is. A Collector's Edition belépő ára a budapesti rendezvényre 12000 forint, Győrre és Debrecenre pedig 9100 forint.

A jegyek értékesítése ugyebár holnap, azaz 2016. január 23-án kezdődik el. Megvásárolhatjátok őket a PlayIT Shopban, a Meex Ticket és a Ticket Express weboldalán, valamint az 576 KByte oldalán és üzleteiben, továbbá a Media Markt áruházaiban. Fontos, hogy a Media Marktban csak a normál elővételes jegy lesz kapható, de az 576 KByre üzleteiben mindhárom belépőfajtát megtaláljátok.

Ne feledkezzetek el arról, hogy a prémium kategóriás jegyek csak korlátozott darabszámban érhetőek el, ezért nem árt sietnetek, ha nem szeretnétek lemaradni a minél teljesebb PlayIT-élményről. 

Időpontok:

Március 19., 10:00-18:00 - Győr, ETO Park - Facebook esemény

Április 30., 10:00-19:00 - Budapest, Hungexpo - Facebook esemény

Május 14., 10:00-18:00 - Debrecen, Főnix csarnok  - Facebook esemény

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!