Hirdetés

Minden eddiginél durvább játékfelhozatal vár a PlayIT-en

|

Több mint 80 különböző címet próbálhattok ki, közülük 5 olyat is, amelyek csak 2018-ban jelennek majd meg.

Hirdetés

Alig több mint két hét van hátra a november 18-19-én megrendezésre kerülő Xbox One PlayIT Show-ig, ahol természetesen ezúttal is a videojátékok lesznek a középpontban.

A különböző e-sport színpadok és versenyek mellett arra is lehetőségetek lesz, hogy hátradőlve, kénylemes tempóban próbáljátok ki az év legjobb játékait. Olyan címekre gondolunk, mint az Assassin's Creed Origins, a Wolfenstein II, az Uncharted: The Lost Legacy, a Destiny 2, a Middle-earth: Shadow of War, a Call of Duty: WW2, a The Evil Within 2, vagy épp a közvetlenül a PlayIT ellőtti napon megjelenő Star Wars Battlefront 2. 

De nemcsak az év legjobb címeit, hanem még épp készülő sikercímeket is kipróbálhattok az országban elsőként. A PlayIT-en kint lesz a Far Cry 5, a The Crew 2, a The Inpatient, a Legion Commander, és a lélegzetelállító Detroit: Become Human is. A játékok folyamatosan bővülő listájáért kattintsatok ide! A játékokat Xbox One-on, Xbox One X-en, PS4-en és PS4 Prón, valamint a HP és az ASUS csúcsgépein próbálhatjátok majd ki a gyártók saját standján, ahol saját kiegészítőik teszik majd teljessé az élményt. Emellett természetesen kint lesz az összes fontos VR eszköz is a Vive-től kezdve az Oculus Riften át a Gear VR-on keresztül egészen a PSVR-ig, így akkor is megéri kilátogatni, ha még nem próbáltátok a virtuális valóságot, vagy csak szeretnétek belőle egy kicsit többet kapni!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)