Hirdetés

PlayIT: a legújabb játékok és személyes találkozó velünk

|

December 17-én ismét Budapest Game Show! Jaj, nem is, most már PlayIT a rendezvény neve, de ettől még ugyanolyan király!

Hirdetés

Tehát december 17-én PlayIT, ahol gyakorlatilag ugyanarról van szó, mint korábban: kipróbálhatóak a legújabb játékok, amelyek javát a helyszínen hihetetlen kedvezményekkel lehet megvásárolni.

A PlayIT csak névben más, egyébként a már jól ismert és kedvelt Budapest Game Show hangulata köszön vissza: rengeteg új kipróbálható és akciósan megvehető játék, érdekes bemutatók és versenyek várják az érdeklődőket. Eddig két megjelenés előtti címről lebbentették fel a virtuális fátylat a szervezők, amelyek már működő formában ott lesznek a rendezvényen: Mass Effect 3 és Diablo 3. Tavalyhoz képest változás, hogy az 1000 forintos jegyet (ami ugyebár kevesebb mint egy nagymenü a gyorsétteremben) már a helyszínen le lehet vásárolni.

Szintén fontos az idei PlayIT kínálatát tekintve, hogy a rendezvény együtt lesz megtartva a HoldfényConnal, szóval nem csak gamerek, de a sci-fi, fantasy és animés közösségek is javában képviseltetik maguk az esményen. Idén se csodálkozzon senki, ha egy birodalmi rohamosztag élén összefut Lord Vaderrel! Természetesen mi sem maradunk ki a buliból, a helyszínen kedvezményes akciókkal, GameStar vásárlási lehetőséggel, és a személyes találkozás varázsával várunk titeket. Mivel idén sajnos elmarad a hazai modding verseny (a Mod-tech-Hall), ezért mi külön áldozunk a modding oltárán: standunkon az alábbi Gymkhana Mod gép is megcsodálható lesz, amelyet a híres rally versenyző, Ken Block és az ő Gymkhana 3-as videója, illetve a DIRT 3 nevű játék ihletett. Ezek fényében egészen biztosan találkozni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)