Hirdetés

PlayIT, Batman: Arkham Origins és sorozatok - mi történt a héten?

|

Vasárnapi szubjektív összefoglalónkban most a sok hír helyett inkább a PlayIT kerül előtérbe, és a hét néhány groteszk érdekességéről is esik pár szó. Ja, és persze Batman is előkerül.

Hirdetés

Ez a vasárnapi beszámoló kicsit más lesz, mint az előzőek, a hét legjobb és legérdekesebb híreit csak fintorogva megpiszkálgatom, mint házi koszton nevelkedett gyermek a menzai finomfőzeléket. Az a helyzet, hogy számomra a legnagyobb élmény a PlayIT volt a héten, így most leginkább erről lesz szó. 

Daev és jómagam vezettük tegnap szinte egész nap a műsort, ami elég kemény volt (tavaly mazur ezt két napig csinálta, nem igazán tudom, hogyan bírta), de óriási élmény.

Ez volt a legjobb kalózfotó egyelőre rólunk, nézzétek el nekem, nem azzal voltunk elfoglalva, hogy pózoljunk a kamerának. Persze egész nap ment a forgatás, pörgött a videó, szóval lesz PlayIT összefoglaló és Hype, és mesélünk még nektek úgyis Daevvel az egésze napos mókáról, egyelőre csak megvillantanék pár érdekes pillanatképet. 

Például ezt. Tisztára mint egy tökösebb koncert. Ez volt a PlayIT hangulata, mivel röpültek az ajándékok, rajongott a tömeg, Télapónak éreztem magam (nem csak a hasam miatt). Amikor elfogyott az ajándék, akkor megkérdeztem a tömeget, hogy kérik-e a széket. Kérték. Képzeljétek el azt a hangulatot, hogy kb. ezer ember egyszerre kántálja este 9-kor, hogy "széket, széket, széket". Sírtunk a röhögéstől, köszönjük mindenkinek.

Az ajándékosztás közben Vader nagyúr feljött a színpadra, fojtogatott minket (nem egy David Carradine), és ellopta a fent látható fülest. Nem viccelt a nagyúr, reméljük jó neki a méret. Na de lássuk a csajokat. 

Ez a kép megvolt ugye? A Dead Island: Riptide standnál zombilányok várták az érdeklődőket, és csak azért nem mosolyogtak, mert zombik. Megkérdeztem őket, milyen a művér. Mentolos és ragad. Az egyiknek délben már levált az egyik seb a bőréről, emiatt is neheztelt az életre. Nehéz az apokalipszis. Chava is próbált pózolni kicsit, de RG elvitte a pillanatot, akárhogy is nézzük (katt a képre a nagyításért, megéri).

 
A GameStar lányok is egész nap húzták az igát, nagyon szép munkát végeztek, köszönöm nekik ezúton is sok segítséget.


Réku csodásan hozta a Lara Croft szerepet, Julcsi még kajáért is elrohant nekem munka közben, amiért külön jár a pacsi neki. Ráadásul a GTA 5 szett miatt is imádtuk.
 
 
Erről jut eszembe: a Grand Theft Mario megvolt? Nagyon kemény, kicsit lenne kedvem játszani vele egyébként.  

Volt a héten Költészet napja is, amelyre Daev és én (a GameStar két cirkuszi majma, ahogy ezt a hetet nézem) egy külön verses műsorral készültünk mindenkinek, remélem szerettétek, mert mi nagyon.



A hét videója azonban mégsem én vagyok, hanem azok a srácok, akik megmutatták, hogyan esznek az állatok. Egy kicsit leestem a székről a röhögéstől, amikor először láttam...



Sorozatokról is esett szó a héten, láttuk a Trónok harca szereplőket civilben, bemutatkozott premier előtt a Hannibal, illetve egy koreai sorozattal is megismerkedtünk, ahol magyarul alázta le kollégáit az egyik színész.

 
A héten kiderült, hogy mégsem lesz Need for Speed Underground reboot (nem is baj),  a Need for Speed film viszont gőzerővel készül, bár nem tudom, hogy ez mennyire hoz titeket lázba, engem speciel a fent említett menzai finomfőzelék is jobban megmozgat lelkileg. Pedig az nem egy jó étel.



Beszéljünk akkor Batmanről még egy kicsit. A héten mutatkozott be a Batman: Arkham Origins, amelyről össze is szedtünk minden tudnivalót. Én személy szerint nagyon várom, az sem kavar fel túlzottan, hogy a Warner Bros. Montreal kezei alatt ég a munka. Tudom, hogy a sok reboot nem annyira szerencsés, előbb-utóbb ki is megy a divatból, de még ezt én kivárnám, simán lehet, hogy a végén még jó lesz. Az előzetes mellé egyébként egy beszámoló is beesett a héten, Paca az Army of Two: The Devil's Cartel teszt írásával igyekezett a Chavával töltött  hétvégét feldolgozni, mivel ketten nyomták végig a játékot. Chavalier tesztje a 2013/04-es GameStar magazinban olvasható majd.

 
Ennyi volt most a heti összefoglaló, rengeteg érdekes hír volt még persze, de a teljesség igénye nélkül sokkal szebb az élet. Köszönöm mindenkinek, aki kint volt a PlayIT-en, hogy ilyen remek hangulatot hoztak magukkal (vagy vittek el onnan, remélem), jövő héten újra találkozunk, addig is "vegyetek GameStart".
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)