Hirdetés

PlayIT Budapest - már csak pár napig tudsz kedvezményes áron jegyet venni!

|

Ha szeretnél a lehető legolcsóbban részt venni a PlayIT-en, vagy különböző extrákra vágysz belépőd mellé, siess! A Collector's és Excellent VIP jegyek mellé ráadásul most új bónuszok járnak!

Hirdetés

Minden évben kétszer összegyűlik a magyar gamer világ apraja-nagyja a budapesti PlayIT-en, hogy kipróbálják a legújabb játékokat, néhány extravagáns hardvert, versenyezzenek egy kicsit, megcsodálják a kiváló hazai cosplayerek legújabb jelmezeit, vagy éppen próbára tegyék magukat néhány társasjátékban. Bár a rendezvény június 1-jén lesz, belépődet érdemes már most lefoglalni, hogy ne maradj le az extrákról!

Egyfelől ha korán lecsapsz valamelyik PlayIT jegyre, kedvezményes áron vásárolhatsz: április 23-án 20 óráig a csak elővételben kapható Deluxe csomag 8 990 helyett 7 990 Ft-ért lehet a tiéd, a szintén csak elővételben megszerezhető Collector's Edition jegy pedig 15 990 helyett 14 990 Ft-ért. A normál jegyeket a helyszíni 4 000 Ft-os és a május 30-ig érvényes 3 500 Ft-os ár helyett 3 000 Ft-ért szerezheted meg, szóval megéri időben bezsebelni a belépőd.

Na de miért érdemes a nagyobb értékű csomagokat választani?

Az sem rossz bónusz, hogy mindhárommal egy órával hamarabb, már 9 órától bemehetsz a PlayIT-re egy külön sorban a praktikus, nyakpántos passzoddal, ráadásként számos ajándékkal is gazdagodhatsz. A Deluxe kiadást választva egy limitált kiadású pólót, egy vászontáskát, egy kitűzőt és egy plakátot tartalmazó csomaggal térhetsz haza a számos élmény mellett.

A loot box, amit szeretni fogsz

A Collector's Edition jeggyel most először te magad választhatod ki ajándékaidat a PlayIT Shopban, hiszen 10 000 Ft értékben megtöltheted dobozodat lootokkal itt, és az ebéd miatt sem kell aggódnod: egy Zing Burger PlayIT kiadás is térítésmentesen lehet a tiéd. Továbbá a nap egyéb részében sem kell sorban állnod, ha megéhezel: a Collector's zónában (ahová bármikor visszatérhetsz lepihenni egy kicsit) egész nap várnak harapnivalók, reggel 9 órától pedig a Collector's reggelin látnak vendégül a szervezők. Sőt, ha valamelyik PlayIT-es játékakcióra szeretnél lecsapni, a CE jeggyel ezt is könnyedén teheted meg: visszatér a régi kedvenc, a játékfoglalás lehetősége, így az általad kiválasztott termékeket akár már tíz nappal a rendezvény előtt, május 22-étől lefoglalhatod. A részletekért kövesd a PlayIT weboldalát és Facebook oldalát!

Ennél is többre vágysz?

Az Excellent VIP csomagot választva mindent megkaphatsz, ami a Collector's Edition változatban benne van, néhány további extrával. A PlayIT Loot Boxodat 10 ezer helyett 14 ezer forint értékben töltheted meg a PlayIT Shopban, ami mellé még egy általad választott póló is kerül. Egy Zing Burger PlayIT helyett kettőre elegendő kupont kapsz, illetve a Collector's zóna kényelme mellett a YouTuber zóna és YouTuber büfé is egész nap vár, ahol találkozhatsz kedvenceiddel, sőt, a VIP Hosting szolgálatot is igénybe veheted, hogy maximális kényelem mellett élvezhesd Magyarország legnagyobb gamer rendezvényét.

A különböző jegytípusok tartalmáról, áraikról, illetve az árfordulókkal kapcsolatos információkért látogassatok el a PlayIT weboldalára, ha pedig kinéztétek a nektek megfelelő csomagot, csapjatok le rá minél előbb a nagyobb árkedvezményért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)