Hirdetés

Nyugalom, a PlayIT és a Budapest Comic Con egyelőre még nincs veszélyben

|

A szervezők továbbra is bizakodóak, egyelőre minden a tervek szerint halad tovább.

Hirdetés

Orbán Viktor ma a parlamentben bejelentette, hogy bezárnak minden mozit és szórakozóhelyet az országban, valamint törlik az összes nyilvános rendezvényt. Az elkövetkező hónapokban a naptár valószínűleg sokaknál tele van olyan videojátékos és geek eseményekkel, amelyeket már régóta vártok, éppen ezért úgy gondoltuk, utánajárunk, per pillanat mi a helyzet az ország két legnagyobb és legfontosabb ilyen rendezvényével, a budapesti PlayIT Show-val és az idén először jelentkező Budapest Comic Connal.

Megkerestük tehát a legkompetensebb személyt, Csanda Gergelyt, a PlayIT Show és a Budapest Comic Con főszervezőjét, aki elmondta nekünk, hogy mivel nagyon sok idő van hátra a két rendezvényig, egyelőre még kivár a szervezőcsapat, nem lövik le a két expót. A jelenlegi tervek szerint tehát a helyzet változatlan, vagyis a budapesti PlayIT-et május 30-án tartják meg a Hungexpón, a Budapest Comic Cont pedig augusztus 15-16-án a Magyar Vasúttörténeti Parkban. 

Természetesen amint esetleg változás áll be, vagy bármiféle új fejleményekről érkeznek hírek, azonnal beszámolunk majd ezekről is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)