Hirdetés

PlayIT Budapest - ha Star Wars rajongó vagy, ez lesz a kedvenc helyed!

|

A budapesti PlayIT-en egy külön zóna szól majd mindennek, ami Star Wars. AR és VR, cosplayesek, meg sok minden más!

Hirdetés

A Star Wars és a gamer szubkultúra olyan közel áll egymáshoz, mint Luke és Leia, Han Solo és Chewbacca, Owen bácsi és Beru néni.

A PlayIT-en már jó ideje állandóan feltűnik napjaink egyik legnépszerűbb franchise-a ilyen-olyan formában. Ebben az évben a Star Wars zóna lesz a tökéletes úticél a rajongók számára, itt ugyanis nem csak az 501-es légióval, a Lázadó légióval, illetve a The Force Alliance rajongói klubbal, valamint ezek izgalmas programjaival találkozhattok (és fotózkodhattok, beszélgethettek, vitatkozhattok, hogy sötét vagy világos oldal), de megtekinthettek egy fémből készült szobrokból álló Star Wars kiállítást, sisakokat, fegyvereket is. Továbbá kipróbálhatjátok a Lenovo-féle Star Wars Jedi Challenges AR játékot, a Star Wars Battlefront X-Wing-es VR-módját PlayStation VR-on, a Beat Saber VR-t, a Battlefront 2-t Xbox One-on és korábbi Star Wars játékokat Xbox 360-on. További részleteket a programokról a fenti linkeken találhattok.

A rendezvényre jegyek továbbra is vásárolhatók elővételben a PlayIT.hu-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)