Hirdetés

Két ismert színésszel is találkozhatsz a budapesti PlayIT keretében!

|

A Harry Potter és a Trónok harca rajongók dedikáltathatnak és képet is készíthetnek egy-egy szereplővel, ráadásul november 4-éig kedvezményesen vásárolhatnak jegyeket!

Hirdetés

Tavaly az őszi PlayIT egyik legizgalmasabb eseménye volt, hogy eljött Hodor és Meera, avagy Kristian Nairn és Ellie Kendrick, akik amellett, hogy tehetségesek, rettentő közvetlenek és aranyosak.

A Trónok harcában az Éjkirályt játszó Vladimir Furdik a sorozatban nem a kedvességével lett ismert, de civilben nem olyan, mint elmaszkírozva. A szlovák színész egyébként kaszkadőrként is dolgozott mind a Trónok harca, mind egyéb filmek elkészítésénél.

Devon Murray minden Harry Potter filmben megjelent Seamus Finnigan szerepében, ott volt a griffendélesek között, és nem egyszer kigyújtott vagy felrobbantott valamit. Ugyan egyszer beleállt Harrybe, alapvetően egy jó szándékú srác volt. Civilben persze ő is jó fej. 

Ha szeretnétek velük találkozni, mindenképp váltsatok Special Guest jegyet, amit november 4-éig kedvezménnyel szerezhettek be. Részt vesznek majd egy előadáson is, ahol beszélnek egy kicsit arról, mi a helyzet velük, milyen élmény volt a forgatás. A további jegyeket szintén ezen az oldalon találjátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)