Hirdetés

Találkozz a Trónok harca színészeivel és maradj a PlayIT Plus esti programjaira is

|

A budapesti Xbox One PlayIT Show-n a népszerű Trónok harca sorozat két szereplője is tiszteletét teszi, a rajongók pedig nem csak aláírást kérhetnek, hanem közös fényképet is lőhetnek. Sőt, egyes upgrade jegyekhez most ajándék PlayIT Plus belépő jár!

Hirdetés

Mint arról már korábban beszámoltunk nektek, a budapesti Xbox One PlayIT Show-n a népszerű Trónok harca sorozat két szereplője, a Podrick Payne-t játszó Daniel Portman és a Yara Greyjoy-t alakító Gemma Whelan is megjelenik. Velük hasonló módon találkozhattok majd, mint bármely külföldi Con esetében, vagyis upgrade jegyet kell váltanotok.

A szervezők egy hatalmas meglepetéssel készültek, ugyanis minden egyes Trónok harca upgrade jegy mellé járni fog az ASUS jóvoltából egy ajándék belépő az esti Rog PlayIT Plus Budapest rendezvényre is. Ez az ajándék jegy szabadon átruházható, így ha esetleg még nem múltatok el 18 évesek, akkor bátran adjátok neki egy felnőtt barátotoknak. 

További extraként azok, akik Trónok harca VIP jegyet, vagy bármilyen Trónok harca kombinált upgrade jegyet vásárolnak, plusz ajándékként egy HBO GO vouchert kapnak (ennek részleteiről itt olvashattok), az eddig leleplezett meglepetéseken túl. A voucher egy hónapnyi HBO go előfizetést biztosít, amit aktiválva bátran újranézhetitek a sorozat legizgalmasabb részeit.

A Trónok harca VIP jegy minden idők legmenőbb prémium jegye, hiszen a szponzorok jóvoltából igencsak bőséges lett a meglepetés ajándékok sora. Aki ilyen upgrade jegyet vásárol, az mindezeken felül egy Trónok harca VIP passt, egy eredeti Trónok harca ajándék bögrét is hazavihetnek, mivel ennyi izgalomhoz nem árt a tele pocak, egy Zing burger is jár nekik. 

Az alábbi időbeosztást pedig jó előre véssétek fel magatoknak, mivel kaparinthatjátok meg a hőn áhított aláírásokat és közös fotókat.

Dedikáló időszak - Gemma Whelan és Daniel Portman: 10:30-11:30
Zártkörű előadás külön regisztrációval - Gemma Whelan és Daniel Portman: 12:00-13:00
Fotózós időszak - Gemma Whelan: 14:00-15:00
Fotózós időszak - Daniel Portman: 15:00-16:00

Az Xbox One PlayIT Show Budapest belépők és a Trónok harca upgrade jegyek értékesítése már javában tart. Részletekért keressétek fel a PlayIT Show hivatalos Facebook oldalát és a Playit.hu weboldalt!

Minden Trónok Harca dedikáló és fotó upgrade jeggyel rendelkezőnek sorba kell állnia minden dedikáció és fotózási esemény elején. A rendezvény szervezője nem vállal felelősséget ha a részvétel előtt nem ellenőrzöd az időbeosztást! A rendezvény szervezője nem vállal felelősséget a biztos fotózkodási lehetőségért és dedikációért ha nem álltál sorban az esemény eleje óta! Ha a sornak vége a színészek elhagyják a helyszínt és lehet hogy nem térnek vissza az esemény további részére. Ez egy zártkörű esemény és a jelenlevők a megjelenésükkel elfogadják a rendezvény szabályzatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)