Hirdetés

Ezen a hétvégén is számos népszerű videóssal találkozhatsz egy helyen!

|

A debreceni PlayIT-en is több, a legnézettebb hazai csatornák mögött álló videóssal és streamerrel lesz alkalmad lepacsizni!

Hirdetés

A PlayIT Show standjainál mindig megtalálod a legújabb játékokat, illetve mindenféle gamer hardvereket, amikért a rendezvény indulása óta tömegével érkeznek a játékosok minden egyes alkalommal. Az utóbbi években a PlayIT lett az egyik legjobb hely arra is, hogy a magyar net legszórakoztatóbb alakjaival, elsősorban népszerű videósokkal és streamerekkel találkozzanak rajongóik, és a május 11-ei, debreceni rendezvényen is sok ismert arc képviselteti majd magát.

Ha gyakran lógsz Paplovag, vagy Kovács Zsolti csatornáján, mindenképp gyere el a Főnix Csarnokba, hiszen mindkét streamerrel összefuthatsz! Mellettük a Minecraft három hazai zászlóvivője, DoggyAndi, ZsDav és IceBlueBird is tiszteletét teszi, a videós vendégek sora pedig OwnMcKendry és Csepo kettősével lesz teljes. Emellett a dedikáló zónában lehetőségetek lesz tőlük egy közös képet és egy aláírást kérni. A dedikáló zónába hagyományos sorban állással juthattok be, ezért ajánlott időben érkezni. A videósok beosztását a PlayIT.hu-n lehet megtalálni, illetve a helyszínen nyomtatott formában az információs pultnál. A MasterCard Videós Arénában több zártkörű előadáson kérdezhettek tőlük és hallgathatjátok meg legérdekesebb történeteiket. A belépéshez szükséges kuponokat ezen az oldalon keresztül tölthetitek le!

Ha még nincs jegyed a debreceni PlayIT-re, elővételben megszerezheted online, vagy megvásárolhatod személyesen egész nap, a rendezvény helyszínén! Gyere el!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)