Hirdetés

PlayIT Debrecen - itt a videósok és a nagyszínpad programja!

|

Mivel a rendezvény csak egy napig tart, érdemes menetrenddel érkezni. Segítünk, hogy összeállíthassátok, és ne maradjatok le semmiről!

Hirdetés

Ahogy arról a hét folyamán többször is említést tettünk, vasárnap Debrecenben lesz PlayIT, ahol kipróbálhattok számos izgalmas programot, találkozhattok kedvenc videósaitokkal,  vagy akár bevásárolhattok akciós termékekből is.

A kavalkádban könnyű elveszni, és senki nem szeretné, hogy pont az általatok leginkább várt programokról maradjatok le. A rendezvény teljes időtartama alatt kipróbálhattok mindent a standoknál, és végig zajlik majd program a Nagyszínpadon is, méghozzá a következő menetrend szerint: 

Közben persze mindenképp iktassatok be egy látogatást kedvenc videósaitokhoz. A Videós dedikáló zónában lesz a legtöbb szereplő, 10:30 és 17:00 között találkozhattok Pamkutyáékkal, Kiss Imivel, Siriusszal, Szalay Istivel és sok mással, hogy aláírassatok velük valamit, készítsetek egy közös képet, váltsatok pár kedves szót. Közülük többen más pontokon is elérhetők lesznek, íme a pontos menetrend:

Ne feledjétek, a Linistry segítségével lehet sorszámot kérni, így nem kell majd sorbanállnotok, pontosan tudni fogjátok, mikor lesz jelenésetek.

Jegyeket elővételben még mindig szerezhettek a PlayIT.hu-n, de a helyszínen is tudtok belépőt váltani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)