Hirdetés

PlayIT - mindenhogy jó, de GameStarosként a legjobb!

|

Ha kijössz a PlayIT-re, garantáltan jól fogod magad érezni. Ha viszont GameStaros vagy, sokkal többet is kapsz.

Hirdetés

Már csak alig pár óra választ el minket attól, hogy az őszi PlayIT megnyissa kapuit. A rendezvényen, mint minden alkalommal, most is GameStarosoknak lesz a legjobb dolga: minél inkább megmutatod, hogy hozzánk húz a szíved, annál több csaj/pasi tapad rád, annál jobb lesz a vérnyomásod, és annál előbb próbálhatod ki az Oculus Riftet.

A GameStar színpadján folyamatos metálbuli lesz, változatos ritmusjátékokban mutathatod meg, hogy milyen zúzógépet rejtegetsz magadban a hétköznapokban. Mivel mi most azt tervezzük, hogy kiakasztjuk a metálmérőt, a színpadon motorral, csajokkal, és a GameStar szakállas és szakáll nélküli szerkesztőivel is fotózkodhatsz. A képeket megosztjuk Facebookon, amin ha bejelölöd magad, szintén előrébb lépsz a rajongói ranglistán. De ez még nem minden.

Standunknál kipróbálható lesz a jövő perifériája, az Oculus Rift. Ha metálos GameStaros pólóban állítasz oda (amit standunknál vásárolhatsz meg), nagy esélyed lesz kipróbálni. De készülj fel: lesznek olyanok, akik nagyobb fanok nálad, és arról lehet őket megismerni, hogy GameStaros szegecses karkötőjük is van (ebből szintén beszerezhetsz egyet vagy többet a standunknál). Akik előttük állnak, azok alighanem GameStar magazinokat fognak szorongatni a kezükben. Aki GameStaros tetoválással állít oda, azt segítőink a vállukon viszik a sor elejére. A legnagyobb GS rajongók a legjobb szolgáltatást kapják. Ők a 2013/12-es GameStar magazinba is bekerülhetnek...

Standunknál kipróbálhatod a Call of Duty: Ghostst és a Battlefield 4-et is (az Nvidia és az ASUS felpimpeli standunkat), majd a megfelelő borítóval rendelkező újság (2013/10-es, ha a Battlefield 4-re szavazol, 2013/11-es, ha a Call of Duty: Ghostsra) beszerzésével leadhatod szavazatodat. A végén eredményt hirdetünk, és nektek hála végre döntés születhet az ősidők óta tartó vitában. Kihirdetjük, megírjuk, le is fotózzuk a győztes csapatot.
 

Bár a rendezvényen főleg a jövő lesz a középpontban, az emeleten a GameStar Retró standjánál a múltba is visszautazhatsz. Erről részleteket a linken találsz.
 

Tehát holnap reggel 10-től PlayIT, a színpadon mazur, HP, metálkodás, Nvidia és Oculus Rift előadás, cosplay elődöntő és persze te, kedves látogató. Csak kövesd a műanyag hangszerek kattogását, az éljenző tömeg hangját, a repkedő bugyik útját, és megtalálod a PlayIT legnagyobb buliját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)