Hirdetés

PlayIT Győr - kvízzel, videósokkal, cosplay show-val vár a Nagyszínpad!

|

A PlayIT Győr színpada a rendezvény teljes időtartama alatt izgalmas programokkal vár titeket, ráadásul nem kevés lootot is behúzhattok, ha jókor vagytok ott. Azt is eláruljuk, mikor dedikáltathattok kedvenceitekkel.

Hirdetés

Nagyon sok játék vár majd titeket a győri PlayIT-en, de érdemes lesz néha másnak is átengedni a gépeket. Ilyenkor bátran felkeshetitek a Nagyszínpadot, a rendezvény központi helyszínét, ahol 10:05-től 17:50-ig, tehát lényegében végig pörög majd a program videósokkal, nélkülük, veletek, és további kombinációkban.

Részt vehettek kvízekben, együtt játszhattok youtuberekkel, végighallgathattok egy érdekes beszélgetést, és megnézhetitek, milyen fantasztikus munkát végeznek az ország legjobb cosplayerei. A kvízek és játékok során természetesen bőséges lootosztás lesz, PlayIT-es relikviákat és egyéb ajándékokat húzhattok be, ha elég ügyesek vagytok.

Íme a részletes programterv:

Ha esetleg a színpadra nem tudtok feljutni, de szeretnétek közel kerülni a videósokhoz, keressétek a dedikáló zónát vagy a Mastercard videós zónát, ahol őket mind megtalálhatjátok.

Jegyek elővételben a PlayIT.hu-n és nap közben a helyszínen kaphatók. Irány március 3-án az Olimpiai sportpark, toljatok egy kis e-sportot, az is ér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)