Hirdetés

Tegnap minden a Star Wars körül forgott - PlayIT Ház 5. nap

|

Egy újabb tematikus napon vannak túl a PlayIT Ház versenyzői. Ezúttal egy messzi messzi galaxis került a középpontba, Star Wars tematikájú feladatokat kaptak a videósok.

Hirdetés

Pamkutya Pista, Szalay Isti, Unfield és Zsozé voltak a PlayIT Ház ötödik napjának videós versenyzői, akik ismét nem csak a kötelező feladatok során nyertek és veszítettek egy csomó pontot, most sem maradhattak el a már megszokott fogadások.

A különféle Star Wars témájú feladatok és versenyek mellett a kötetlen móka is a nap részét képezte, sőt nézők is bejutottak ismét a PlayIT Házba, ahol együtt csocsóztak a videósokkal. Klasszikus és új Star Wars videojátékok is előkerültek, de a játékosok lassan rémálmává váló távirányítható kis BB-8 droidok is újra szerephez jutottak. A Kinect Star Wars táncos minijátékában higanymozgásukat nem rejtették véka alá a srácok, a GSO oszlopos tagja, EndreMan pedig egy rendhagyó "Most mutasd meg!" játékkal érkezett a Házba. A nagyjából fél órás napi összefoglaló videót itt találjátok:

Ma is érdemes lesz figyelni a 12 órán át tartó élő adást, hiszen ezúttal FollowAnna, Bturbo, Kaci (hajrá!), és Szalay Isti próbálkoznak majd a Trónok harca nap kihívásaival.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)