Hirdetés

Fantasy és Just Dance, két jó barát - PlayIT Ház 6. nap

|

Trónok Harca és fantasy napot tartottak a srácok tegnap a házban, ahol megépítették a falat, virtuálisan kardoztak, és Just Danceztek egy jót...mint minden jó fantasyban.

Hirdetés

FollowAnna, Bturbo, Kaci és Szalay Isti versengtek tegnap a házban, ami főleg azért volt jó, mert Kaci velünk gyakorolt erre a napra a For Honor megjelenése óta. Esélye nem volt senkinek. Legalábbis For Honorban.

A nap csúcsa volt, amikor a srácok a Trónok Harca fal tiszteletére elkezdték megépíteni a sajátjukat. Egyikük sem építész, és ezt nem onnan tudom, hogy láttam volna a bizonyítványaikat. Isti például a második menetben sikeresen, mintegy 45 perc alatt távolított el egy darabot az építmény közepéből, de a Hadouken támadása sem volt utolsó mutatvány. Na, ezt nem lehet szavakkal elmesélni, aki lemaradt volna a nap legnagyobb jeleneteiről, az pótolhatja. Ímhol a videós összefoglaló:

A kintről behívott rajongók tekintetében csúcsot értünk el. Volt egy régi, keményvonalas GS rajongó, aki BZ szóviccein (szegény) és a GSTV videókon nőtt fel, míg később egy hölgy is érkezett egy meglehetősen emlékezetes #Kacicsal pólóban. Imádjuk őt.

#kacicsal pólóban érkezett és hozott nekünk epret, ennél jobb dolog nem nagyon történt ma.

András Berze (@kacicsal) által megosztott bejegyzés,

A mai nap már pörög, FollowAnna, Bturbo, KD Kodi és Szalay Isti támogatásával. Bekapcsolódni a mókába itt tudtok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)