Hirdetés

Legendák és önjelölt DJ-k a házban - PlayIT Ház 6. nap összefoglaló

|

A PlayIT Ház hatodik napja is izgalmasan telt, a kiélezett versenyek mellett különböző zenei produkciókat is hallhattunk a srácoktól.

Hirdetés

Szerdán BENIIPOWA, BTurbo, Szirmai Gergő, valamint Videojáték Zsolti kapták a főszerepet a PlayIT Házban, így izgalmas mérkőzésekből és vicces pillanatokból egyáltalán nem szenvedtünk hiányt.

A buli hatodik napján a már jól megszokott versenyeken kívül különleges előadásokkal is készültek a srácok, ugyanis a már bejáratott Mash Machine-nek köszönhetően megcsillogtathatták zenekészítői képességeket, és bizony alkottak egy-két érdekes dolgot. Sőt, még egy szkander versenynek is szemtanúi lehettünk.

Ha lemaradtatok volna az élő közvetítésről, mindenképp nézzetek bele az összefoglalóba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)