Hirdetés

Húsvétolás a házban - PlayIT Ház 7. nap

|

Túl vagyunk a PlayIT Ház első hetén. Móka kacagás már pörög, és egyikről sem BZ gondoskodik.

Hirdetés

Tegnap FollowAnna, Bturbo, KD Kodi és Szalay Isti "költöztek" be a házba, hogy a húsvét meghitt ünnepét együtt, családiasan töltsék el (mintegy 3200 néző előtt).

A versenyek sora az Xbox Kinect Adventuresben indult, ahol egy csónakot terelgetve kellett a legtöbb pontot elérni. Ez nyilván meg se kottyant a csapatnak, hiszen a sok Just Dance után már olyan lazán ugráltak, mint a kisnyulak. A folytatásban autóversenyzés következett, a padlón. Nem olyan egyszerű ez, mint látszik. Legalábbis Annának jobban ment a parkolás, mint a vezetés. Ezt követte a VR verseny és a tojásfestés. Tojásdíszítés. Tojás-cosplay megfejtés?

Ha lemaradtatok az eseményekről, akkor lényeget pótolhatjátok a lenti videóban, ha pedig az egész adásra kíváncsiak vagytok, akkor látogassatok el a PlayIT YouTube csatornájára.

Ha már PlayIT csatorna: a mai nap programja már bőven zajlik, a házban pedig ma KD Dave, KD Kodi, Sirius és Szalay Isti versengenek. Bekapcsolódni itt tudtok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)