Hirdetés

PlayIT magazin - minden, amit gamerként tudni akarsz!

|

Az idei év legnagyobb várományosai, az elmúlt évek legjobb játékai, videósok és PlayIT kulisszatitkok az idei PlayIT magazinban!

Hirdetés

Már csak kevesebb mint három hét van hátra a budapesti Microsoft PlayIT Show-ig, amikor ismét összegyűlik a magyar gamer társadalom apraja-nagyja, hogy együtt ünnepelje a videojátékokat. 

Ha mindet tudni akarsz nemcsak a rendezvényről, hanem a játékokról is, akkor a PlayIT magazint neked találták ki. A lapban az idei év legjobban várt játékai mellett az elmúlt évek legnagyobb durranásai is helyet kaptak, így bepótolhatjátok, ha valami esetleg kimaradt. Természetesen az év legtrendibb témáival, a youtuberekkel, a virtuális valósággal és az e-sporttal is részletesen foglalkozik a PlayIT magazin, ami a rendezvény kulisszái mögé is betekintést enged.

Ha ez nem lenne elég, akkor a lap mellé ajándék posztert, hűtőmágnest és egyedi Monster matricát is kaptok. Ráadásul ha bemutatjátok a PlayIT jegyeteket az 576 KByte üzletekben, akkor a PlayIT magazint 1000 forinttal olcsóbban, 1990 forintért szerezhetitek be. Collector's jeggyel rendelkezőknek jó hír, hogy a magazin a nekik szánt ajándékcsomagban is helyet kapott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)