Hirdetés

MNEB döntők, Lenovo Legion Kupa és számos izgalmas e-sport program vár a PlayIT-en!

|

Akár profik meccsét szeretnéd figyelemmel kísérni, akár te magad tennél egy próbát e-sportolóként, a PlayIT-en órákra elfoglalhatod magad!

Hirdetés

Az e-sport eddig is nagy mértékben képviseltette magát a rendezvényen, de most minden eddiginél nagyobb teret és hangsúlyt kap.

A november 17-18-án zajló rendezvény keretében kerülnek megrendezésre a Magyar Nemzeti E-sport bajnokság döntői, a selejtezők során bejutott játékosok és csapatok Counter-Strike: Global Offensive-ben, PlayerUnknown's Battlegroundsban, League of Legendsben, Rainbow Six: Siege-ben és Hearthstone-ban feszülnek egymásnak a bajnoki címekért. Egy külön színpadon mindkét nap során megállás nélkül pörögnek a programok, ha valamit, ezt mindenképp látogassátok meg. Részletes menetrend későbbre várható. Az eddigi meccseket visszanézhetitek itt.

A másik nagy e-sport verseny a Lenovo Legion Kupa záró megmérettetése, itt szintén a legjobbak harcolnak, de League of Legendsben és Counter-Strike: Global Offensive-ben. Előbbiben a WiLD, a WonderStag, a Team Horizon Reapers és a Lenovo Honvéd RED, utóbbiban a Harcos Edit, a Game Agents, a Kreat1v és a Lenovo Honvéd RED indul. A tavalyi esemény aftermovie-ját alább láthatjátok.

Mielőtt megkeresnétek a uRage standját Fortnite-ozáshoz vagy Hearthstone-ozáshoz, esetleg a MAVIK Egyesületet, a ZTE Esport klubot, a DVTK Esport, a VRS Esport standját, a Gamer Powert vagy az Esport Akadémiát, mindenképp térjetek be a GameStar E-sport Alkalmassági tesztlaborba, ahol ismét tesztelhetitek, mennyire lennétek jó e-sportolók. A szakértők és brit tudósok segítségével összeállított tesztprogramot végigcsinálva képet kaphattok arról, melyik sportág lenne számotokra a jó irány, miben kell még fejlődnötök, ha e-sportolóvá szeretnétek válni. Részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Az e-sport iránt érdeklődők ezek mellett számos egyéb programban részt vehetnek, rengeteg gyártó termékeit kipróbálhatják,, hátha az is ad egy lökést az induláshoz. Jegyek még kaphatók a PlayIT-re itt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)