Hirdetés

Youtuberek, ajándékok, cosplay vár a PlayIT nagyszínpadán!

|

Játéknak, beszélgetéseknek és bemutatóknak is jut majd idő: megmutatjuk, mikor érdemes a nagyszínpadot célba venni.

Hirdetés

Elég jelentős területet foglal el a PlayIT showfloorjából a nagyszínpad, ráadásul elég hangos is tud lenni, úgyhogy nehéz lesz nem megtalálni. Csak az a fontos, hogy jó csarnokban keressétek. Segítünk: a G az.

Ha megfejtettétek a talányt, és időben érkeztetek, lehet, hogy elkaptok egy kvízt, melynek során mindenféle ajándékokat szerezhettek meg, ha helyesen válaszoltok a youtuberek (BTurbo, Videojáték Zsolti vagy a Pamkutyáék) által feltett kérdésekre. Lesz délelőtt és délután is lehetőség, valamelyiknél mindenképp legyetek ott.

Ha inkább együtt játszanátok a videósokkal, a Kérdezz tőlük, játssz velük! blokkok lesznek számotokra tökéletesek, ezek során ugyanis nem csak beszélgethettek kedvenceitekkel, de melléjük állva vagy ellenük szegülve megpróbálhattok diadalmaskodni egy játékban, szintén ajándékért. Nem kell profi gamernek lenni - meglátjátok majd, hogy ők sem feltétlenül azok.

A PlayIT Gameshow olyan, mint a PlayIT Ház élőben: négy youtuber küzd meg egymással a dicsőségért különböző feladatokban, tehetségüket és tudásukat egyaránt próbára téve.

Pár komolyabb programnak is jut hely: Sirius, Kiss Imi és Kaci például beszélgetni fognak a gamer szubkultúráról, a Cosplay verseny alatt tehetséges jelmezesek mutatják meg, mit alkottak, a Nintendo Switch bemutató alatt pedig megismerhetitek a japán cég elképesztő sikerű masináját.

Akármely program is érdekel titeket, jegyezzétek fel, mikor lesz, és vegyetek részt rajta. Íme az időzítés:

Jegyek még mindig kaphatók, de érdemes sietni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)