Hirdetés

PlayIT őrület - ingyen konzoljáték a jegyek mellé?

|

Már csak hármat kell aludni és megnyílik a PlayIT rendezvény, az idei év legrangosabb gamer összejövetele kis hazánkban. Jegyek még kaphatók, de most olyan akciót hirdettek a szervezők, melyek vétek lenne kihagyni.

Hirdetés

Szeretnél Xbox360 és PS3-as játékokat kapni a jegyek mellé? Itt a remek lehetőség, hogy büszke tulajdonosa légy néhány igazán remek játéknak.

A szabályok meglehetősen egyszerűek. Bandázz össze néhány barátoddal és vegyetek 8 db jegyet ma vagy holnap a MEEX Ticket pontban a Nyugati téren, (nyitvatartás: tíztől hatig) s válasszatok egy játékot ajándékba. A játékok korlátozott számban kaphatóak, ezért minél hamarabb fogjatok össze, hogy Ti választhassatok először ajándékot!

 A választható játékok:

Xbox 360:
Transformers: Dark of the moon, X-men: Destiny, Generator Rex: Agent of Providence

PS3:
Spiderman: Edge of time, X-men: Destiny, Goldeneye: Reloaded 007


Emlékeztetőül néhány ok, amiért érdemes lesz minket is meglátogatni a Gamestar standon a kiállításon.

A nap folyamán folyamatosan részt vehetsz egy igen komoly nyereményjátékban, ahol a fődíj egy Sapphire Radeon 6870 Toxic, melyen még a Skyrim is vígan elfut Ultra High beállításon. És mi kell a részvételhez? Nagyon egyszerű, vedd meg az új Gamestar-t a standon és máris bekerül a neved a kalapba és lehet, hogy este már egy brutális videokártyával térhetsz haza.

Egész nap Diablo III előadások mennek szigorúan zárt ajtók mögött a PlayIT-en. Még szerencse, hogy jóban vagyunk az előadókkal (ugyanis a Gamestar szerkesztők fogják tartani az előadásokat), így bárkit be tudunk juttatni az előadásra sorbanállás nélkül, ahol meggyőződhet milyen remek játék lesz a Diablo III. A bárki kategóriába mindenki bekerülhet, aki a standunkon megveszi a legújabb Gamestart.

Szereted az igényesen kidolgozott játékfigurákat és babákat? Akkor a helyed ismét a Gamestar standon van, hiszen aki 3999 forint értékben vásárol Gamestar újságot, az a készlet erejéig garantáltan kap egy játékfigurát, melyet a Holdfény Team kollekciójából csemegéztünk ki. (Igény szerint még dedikáljuk is dobozt). Várunk mindenkit szeretettel a PlayIT-en!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)