Hirdetés

PlayIT Show - válts Deluxe jegyet és zsákold be a GameStar aktuális számát!

|

Már csak egyetlen hónap van hátra a Microsoft PlayIT Show budapesti állomásáig, ahol rengeteg izgalmas program vár rátok. Ha még nincs jegyetek, most érdemes beszerezni egyet, hiszen ajándék magazin is jár hozzá!

Hirdetés

November 26-án kerül megrendezésre a Microsoft PlayIT Show Budapest, az év legnagyobb gamer bulija, ahol több tízezer négyzetméteren vár titeket rengeteg videojáték, cosplayerek, videósok, VR cuccok, sportprogramok, eSport versenyek, és még sorolhatnánk.

A rendezvényre idén is több különböző jegytípussal juthattok be, azonban érdemes mihamarabb megvásárolni a saját belépőtöket, hiszen a Collector's Edition és Excellent VIP jegyek már el is fogytak. Az elővételben kapható Deluxe jegyekből szerencsére még akad pár, de érdemes ezekre is mihamarabb lecsapni, hiszen csak korlátozott számban kaphatóak.

És hogy mi jár a Deluxe jegy mellé? Amellett, hogy minden programot ingyenesen élvezhettek, ezzel a jeggyel a nyitás előtt egy órával, vagyis már reggel 9-kor beléphettek a Hungexpo területére. A jegy mellé jár továbbá egy PlayIT nyakpánt és Deluxe Pass, egy PlayIT oldaltáska, és a GameStar magazin aktuális száma is.

A Deluxe jegy mellé járó GameStar magazin teljes játékot nem tartalmaz, ezen kívül azonban a lap minden előnyét élvezhetitek. A 116 oldalnyi tartalom mellé két Barcraft kupont is kaptok (amivel egy ingyen koktélt, valamint társasjáték- illetve PC-használatot vehettek igénybe), az újság teljes árát pedig levásárolhatjátok a Delta Vision könyvesboltokban.

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo,  Budapest, Alberirsai út 10
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)