Hirdetés

Megváltozott a debreceni Xbox One PlayIT Show időpontja

|

Április helyett májusban látogat Debrecenbe az Xbox One PlayIT Show. A már megvásárolt jegyek természetesen az új időpontban is érvényesek.

Hirdetés

A PlayIT szervezői minden erejükkel azon dolgoznak, hogy a legtöbb vidéki nagyvárosba eljuttassák a rendezvényt, ennek legnagyobb akadálya azonban egyszerűen az, hogy nincs meg a megfelelő helyszín egy ekkora expó felépítéséhez.

Eredetileg április 8-án látogatott volna Debrecenbe az Xbox One PlayIT Show, a város azonban elnyerte a kézilabda Magyar Kupa rendezési jogát, melynek elődöntőjét épp ezen a hétvégén bonyolítják. A PlayIT tehát teret enged a sportnak, és új időpontban, 2017. május 6-án várja a videojátékok szerelmeseit.

Természetesen a már megvásárolt jegyek az új időpontra is érvényesek, sőt, akik már megváltották a belépőjüket, egy kis meglepetésre is számíthatnak a bejáratnál. Ha valaki már megvette az áprilisi belépőt, de a májusi időpontra nem tud eljönni, annak a szervezők megtérítik a belépőjegy árát. Ezt emailben kell jelezni február 26-ig a playit@meex.hu címen.

Köszönjük a megértést, és várunk titeket minden idők legnagyobb debreceni PlayIT Show-ján!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)